El cicle 'Bandes a les Arts' s'obri al flamenc i al 'jazz' en la seua edició de 2020 - Les Arts, València

El cicle ‘Bandes a les Arts’ s’obri al flamenc i al ‘jazz’ en la seua edició de 2020

El Palau de les Arts i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) exploren nous horitzons artístics amb l’obertura de ‘Bandes a les Arts 2020’ a noves músiques com el ‘jazz’ i el flamenc que s’incorporen per primera vegada en la programació artística del teatre.

D’aquesta manera, el cicle, que manté també els seus vincles amb l’oferta lírica, amb la presència de compositors com Mozart, Verdi, Rossini i Pablo Sorozábal, se suma a l’obertura de les Arts en la Temporada 2019-2020 a nous públics i audiències per mitjà de noves propostes musicals i escèniques.

Sis bandes han sigut les seleccionades per una comissió mixta integrada per representants de les Arts i de l’Fsmcv per a les tres sessions dominicals dobles programades els dies 1 i 29 de març, així com el 26 d’abril.

L’Auditori i el Teatre Martín i Soler seran les seus dels diversos concerts, que se celebraran a les 12.00 i a les 17.00 hores. Les Arts recorda que totes les sessions són d’accés gratuït per mitjà d’una invitació que es podrà recollir a les taquilles des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle fins que es complete l’aforament.

D’aquesta manera, el dia 1 de març, la Unión Musical de Mislata (12.00 hores) i la Sociedad Musical Unión de Pescadores de València inauguraran aquest cicle a l’Auditori.

Els seguiran, el 29 de març, el Centre Instructiu Musical de Massanassa (12.00 hores) i Societat Renaixement Musical de Vinalesa (17.00 hores) al Teatre Martín i Soler. Així mateix, la Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig i Societat Musical i Recreativa Lira i Casino Carcaixentí clausuraran ‘Bandes a les Arts’ el 26 d’abril al Teatre Martín i Soler.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts