Les Arts proposa, per un preu únic de 5 euros, un concert i una exposició per al matí de diumenge - Les Arts, València

Les Arts proposa, per un preu únic de 5 euros, un concert i una exposició per al matí de diumenge

El Palau de les Arts obri les portes de la Sala Principal aquest diumenge, 16 de febrer, amb la tercera sessió de ‘Matins a les Arts’, una nova proposta que pretén acostar a tots els públics la música lírica i simfònica, així com el seu entorn.

Per 5 euros, les Arts convida a descobrir la Sala Principal els matins dominicals amb l’actuació dels cossos estables del teatre: l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), el Cor de la Generalitat i els cantants i pianistes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo.

L’OCV ofereix aquest diumenge, a les 12.00 hores, el seu segon concert que, després del seu èxit recent amb el repertori alemany i l’òpera ‘Elektra’, dedica a Richard Strauss i a Arnold Schönberg. Dues obres de música de cambra componen el programa: ‘Suite per a 13 instruments de vent, en si bemoll major’, de Strauss; i ‘Nit transfigurada’, de Schönberg.

A més, com a complement, el Vestíbul Principal acull una exposició de vestuari i ‘atrezzo’ d’un dels muntatges més espectaculars en la història del teatre valencià, ‘Aida’, de Verdi, que les Arts va coproduir amb el Covent Garden de Londres i l’Òpera d’Oslo.

El Palau de les Arts informa que obrirà les portes el diumenge 16 a partir de les 11.00 hores perquè els visitants, amb entrada, puguen contemplar l’exhibició d’‘Aida’. L’accés a la Sala Principal començarà a les 11.30 hores. Les Arts recorda que les entrades no són numerades.

‘Matins a les Arts’ s’emmarca en l’apartat de la programació ‘Les Arts és per a tots’, que inclou activitats educatives o familiars, dedicades a tot tipus de gèneres musicals, en els diferents espais i sales del teatre.

Les propostes, de caràcter gratuït o amb un preu simbòlic, tenen com a objectiu l’obertura a nous públics que encara no han tingut l’ocasió d’assistir a un espectacle a l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava.

Les pròximes sessions de ‘Matins a les Arts’ tindran lloc els diumenges 8 de març, 5 d’abril i 24 de maig de 2020.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts