Les Arts i l’IVAJ llancen 50 abonaments per al nou cicle ‘Lied’ per 50 euros per a titulars del Carnet Jove - Les Arts

Les Arts i l’IVAJ llancen 50 abonaments per al nou cicle ‘Lied’ per 50 euros per a titulars del Carnet Jove

El Palau de les Arts llança 50 abonaments per al seu primer cicle de ‘Lied’ per 50 euros per a titulars del Carnet Jove de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en la seua aposta per acostar la gent jove al món de la lírica.

Amb el títol ‘Les Arts és Lied’, el centre d’arts reuneix els cantants més destacats del panorama líric per a una de les novetats principals de la temporada 2019-2020.

El tenor Piotr Beczała, la ‘mezzosoprano’ Violeta Urmana, el contratenor Philippe Jaroussky, el baríton Simon Keenlyside i la soprano Ainhoa Arteta són les estreles amb qui les Arts convida a descobrir aquesta forma musical que uneix veu, poesia i piano.

El centre d’arts llança aquesta promoció exclusiva amb l’IVAJ en la qual s’ofereix al públic més jove una sèrie completa de localitats a la zona de millor visibilitat de la Sala Principal amb un preu de 10 euros per a cada recital.

La venda de passes s’efectuarà tant en taquilles com en la línia de venda telefònica 961 975 900, així com en el web www.lesarts.com. Per a adquirir el ‘Passe 5 Liedx50’ caldrà acreditar-se a les taquilles de les Arts com a titular del Carnet Jove, bé en fer la compra presencialment o en el moment de retirar les entrades corresponents en el cas de venda telefònica o en línia.

El pròxim 20 d’octubre, el famós tenor Piotr Beczała inaugura ‘Les Arts és Lied’. Conegut pel gran públic per la seua brillant carrera operística, en concret pels seus papers en títols de Verdi, Puccini i del repertori francés, Beczała destaca, al seu torn, per l’elegància i versatilitat dels seus recitals.

Acompanyat al piano per Sarah Tysman, el tenor polonés proposa un programa variat amb ‘Lieder’ i àries de Leoncavallo, Dvořák, Karłowicz, Rimski-Kórsakov, Rajmáninov, Verdi, De Curtis, Tosti, Bixio, Massenet i Bizet.

‘Preestrena fins a 28’

Així mateix, les Arts posa en marxa aquest mes una altra iniciativa per a acostar el públic més jove les representacions d’òpera i sarsuela, ‘Preestrena fins a 28’, que reserva a menors de 28 anys les preestrenes de quatre títols de la temporada.

‘La tabernera del puerto’, de Sorozábal, inicia aquesta aposta el 25 d’octubre, en la qual únicament els nascuts a partir de 1991 podran accedir a la Sala Principal per un preu de deu euros. ‘Il viaggio a Reims’, de Rossini, el 27 de febrer; ‘Ariodante’, de Händel, el 28 d’abril; i ‘Faust’, de Gounod, el 15 de juny completen les propostes d’aquest cicle.

Els interessats poden adquirir les localitats a les taquilles de les Arts, en la línia de venda telefònica 961 975 900, així com en la pàgina web www.lesarts.com. El centre d’arts recorda que serà imprescindible acreditar l’edat amb el DNI, tant en retirar l’entrada com per a accedir a l’esdeveniment.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts