Piotr Beczała inaugura el primer cicle que les Arts dedica al ‘Lied’ - Les Arts, València

Piotr Beczała inaugura el primer cicle que les Arts dedica al ‘Lied’

El tenor Piotr Beczała inaugura aquest diumenge 20 d’octubre, a les 18.00 h, el primer cicle que el Palau de les Arts dedica al ‘lied’, en el qual participaran algunes de les veus de més prestigi en el panorama líric.

L’actuació suposa també el debut en les Arts del cotitzat intèrpret, conegut pel gran públic per la seua brillant carrera operística, especialment pels seus papers en títols de Verdi, Puccini i del repertori francés, que compagina amb actuacions reeixides a les principals sales de concert del món.

Acompanyat al piano per Sarah Tysman, Beczała proposa un programa variat per a gaudir de la ductilitat i l’expressivitat de les seues interpretacions, amb cançons de Bixio, De Curtis, Dvořák, Karłowicz, Leoncavallo i Rajmáninov, així com àries d’òperes de Bizet, Massenet i Verdi.

La Sala Principal és el marc del cicle ‘Les Arts és Lied’ on, a més de Piotr Beczała, actuaran estreles com la ‘mezzosoprano’ Violeta Urmana (17 de novembre), el contratenor Philippe Jaroussky (12 de gener), el baríton Simon Keenlyside (1 de febrer) i la soprano Ainhoa Arteta (15 de març).

Les Arts informa que l’import de les entrades per a cada recital de ‘Les Arts és Lied’ oscil·la entre 20 i 40 euros. En aquest sentit, es recorda que els interessats en tot el cicle poden adquirir el Passe Lied-Grans Veus, que, amb un preu a partir de 117 euros, inclou les cinc sessions, a més del concert de Joyce DiDonato amb l’orquestra Il Pomo d’Oro, dedicat íntegrament al repertori barroc.

Així mateix, el Palau de les Arts ha posat a la venda 50 abonaments per al cicle de ‘lied’ per 50 euros per a titulars del Carnet Jove de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). El Passe 5 Liedx50 ofereix al públic més jove una sèrie completa de localitats per 50 euros a la zona de millor visibilitat de la Sala Principal, la qual cosa suposa un preu de 10 euros per a cada recital.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts