'Matins a Les Arts' convida a la ciutadania a la seua primera experiència a la Sala Principal de Les Arts - Les Arts, València

‘Matins a Les Arts’ convida a la ciutadania a la seua primera experiència a la Sala Principal de Les Arts

El Palau de les Arts obri les portes de la seua Sala Principal els matins de diumenge amb una nova activitat, ‘Matins a Les Arts’, una invitació a tota la ciutadania a gaudir de la seua primera experiència en el teatre, des del centre de tota la seua activitat.

Amb una entrada única de cinc euros, Les Arts convida a descobrir la seua Sala Principal amb les actuacions dels principals actius artístics del teatre, el Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, el Cor de la Generalitat o l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV).

L’OCV inaugura, el diumenge 13 d’octubre, el cicle de sessions matinals amb un concert de música de cambra amb obres d’Antonín Dvořák i de Xavier Montsalvatge a les 12.00 hores.

Com a acompanyament, el públic podrà contemplar una exposició en el Vestíbul Principal de vestuari i attrezzo de dues òperes contemporànies d’aquests dos compositors: ‘Peter Grimes’, de Benjamin Britten, i ‘La Bohème’, de Giacomo Puccini.

‘Matins a Les Arts’ s’emmarca en l’apartat de la programació ‘Les Arts és per a tots’, que inclou activitats educatives o familiars, dedicades a tota mena de gèneres musicals, en els diferents espais i sales del teatre.

Les propostes, de caràcter gratuït o amb un preu simbòlic, tenen com a objectiu l’obertura a nous públics que encara no han tingut l’ocasió d’assistir a un espectacle en l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava.

A més de l’actuació del pròxim 13 d’octubre, Les Arts obrirà la seua Sala Principal altres cinc matins de diumenge els dies 26 de gener, 16 de febrer, 8 de març, 5 d’abril i 24 de maig de 2020.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts