Les Arts inicia la venda general d’entrades per a la temporada 2019-2020 - Les Arts, València

Les Arts inicia la venda general d’entrades per a la temporada 2019-2020

El Palau de les Arts inicia aquest dijous, 19 de setembre, a partir de les 18.00 hores, la venda general de localitats i passes no renovables per a la temporada 2019-2020 en la pàgina web www.lesarts.com.

A partir del divendres 20, el centre d’arts habilitarà també la resta de canals de comercialització, tant la línia de venda telefònica 961 975 900 com les mateixes taquilles del teatre.

Com a principal novetat, el programa d’abonaments no renovables de la nova temporada articula les diferents propostes per blocs de contingut per a satisfer la demanda dels interessats: Lied i Grans Veus, Formació-Centre Plácido Domingo, Concerts, Dansa, a més dels passes dedicats als espectacles de Flamenc i d’Altres Músiques. Els descomptes d’aquest format varien entre el 10 % i el 35 % del preu de l’entrada, en funció del beneficiari.

La nova temporada suposa l’augment en un 30 % de l’activitat de les Arts dirigida al públic amb una proposta ambiciosa, que inclou 47 funcions d’òpera i sarsuela, 19 representacions de dansa, 6 recitals de ‘Lied’, 8 concerts, 4 vetlades de flamenc i dues sessions dedicades a altres músiques.

Sota l’epígraf ‘Les Arts és òpera’, la nova temporada inclou nou títols que abracen un ampli repertori, amb una incursió en el Barroc (‘Ariodante’), tres obres pertanyents a l’època clàssica (‘Le nozze di Figaro’ i ‘La finta giardiniera’, de Mozart, i ‘Il tutore burlato’, de Martín i Soler), un títol belcantista (‘Il viaggio a Reims’, de Rossini), una obra de Verdi (‘Nabucco’), una pertanyent al Romanticisme francés (‘Faust’, de Gounod) i dues òperes del segle XX (‘Elektra’, de Strauss, i ‘Les mamelles de Tirésias’).

L’obertura a noves estètiques és una de les principals consignes, amb el debut de directors que es distingeixen per la seua trajectòria i per la modernitat que imprimeixen als seus muntatges, com Robert Carsen (‘Elektra’), Richard Jones (‘Ariodante’) o Keith Warner (‘Faust’), a més de la tornada de Damiano Michieletto (‘Il viaggio a Reims’).

En l’orquestra, el públic podrà gaudir d’una nòmina de directors musicals, especialistes en el repertori que abordaran: Andrea Marcon, el barroc; Christopher Moulds o William Christie, el clàssic; Marc Albrecht, la música de Strauss; Francesco Lanzilotta, el repertori rossinià; i Michel Plasson, el repertori romàntic francés.

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana treballarà en el cicle ‘Les Arts és simfònic’, amb alguns dels directors més prestigiosos del circuit, que debuten o tornen al coliseu valencià. James Gaffigan, Michele Mariotti, Gustavo Gimeno, Juanjo Mena, Ivor Bolton i Daniele Gatti proposaran, en les seues respectives cites, programes variats, quatre d’aquests amb la participació del Cor de la Generalitat.

Amb ‘Les Arts és Lied’, s’obri una nova línia de programació, un cicle de ‘Lied’, que suposa el debut d’algunes de les veus més aclamades del panorama internacional: el tenor Piotr Beczała, el contratenor Philippe Jaroussky, el baríton Simon Keenlyside o la soprano Ainhoa Arteta, junt amb la tornada de Violeta Urmana.

Per la seua banda, Joyce DiDonato serà l’estrela d’una altra proposta inèdita, ‘Les Arts és Grans Veus’, en què la ‘mezzosoprano’ ofereix un selecte programa barroc, estil que l’ha elevat a l’olimp de la lírica, acompanyada de l’orquestra Il Pomo d’Oro i l’ascendent director Maxim Emelyanychev.

La programació també dedica especial atenció al ballet en l’apartat ‘Les Arts és Dansa’, que reuneix tres agrupacions de prestigi reconegut: la Companyia Nacional de Dansa, María Pagés Compañía i Ananda Dansa. La Sala Principal i el Teatre Martín i Soler seran l’escenari de les diferents propostes, que transiten des del flamenc fins al ball contemporani.

Flamenc i Altres Músiques

Així mateix, el centre d’arts continua també amb la venda dels títols a preus populars, l’òpera ‘Le nozze di Figaro’, de Mozart, i la sarsuela ‘La tabernera del puerto’, de Sorozábal, a més dels espectacles que conformen ‘Les Arts és Flamenc’ i ‘Les Arts és Altres Músiques’.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts