Les Arts penja el cartell de ‘No hi ha entrades’ per a les funcions familiars de ‘Babies ONLY’ - Les Arts, València

Les Arts penja el cartell de ‘No hi ha entrades’ per a les funcions familiars de ‘Babies ONLY’

El Palau de les Arts penja el cartell de ‘No hi ha entrades’ per a les funcions familiars de l’espectacle ‘Babies ONLY’, que té com a propòsit l’estimulació sensorial de bebés de fins a 36 mesos.

‘Babies ONLY’ és un projecte de ‘Les Arts és Educació’, que ha sigut coproduït amb l’Institut de Dansa Educocreativa i Social, especialitzat en projectes de promoció, formació, investigació i innovació en l’àmbit de la dansa en societat, i que presideix Alicia Herrero.

El muntatge, de 45 minuts de durada, conjumina dansa, música i arts escèniques perquè el bebé experimente so, silenci o moviment i crear, així, un cúmul de sensacions que transporten la criatura i els seus acompanyants des de l’alba fins a la tranquil·litat de la nit.

En una de les sales d’assaig de Les Arts, Alicia Herrero junt amb dues ballarines més en desenvolupen la part coreogràfica, que constitueix l’eix vertebrador de l’activitat. Mentre que els joves artistes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, la soprano Larisa Stefan, el baix Max Hochmuth i el pianista José Miguel Román interpreten cançons del repertori infantil francés.

Les Arts consolida, així, aquesta proposta en la seua programació didàctica i familiar. Estrenada el 2018, ‘Babies ONLY’ completa l’abast de les diferents accions divulgatives i educatives del teatre valencià, que preveu activitats per a totes les edats, des de bebés fins al públic adult.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts