Les Arts programa funcions d'òpera i sarsuela amb entrades a deu euros per a menors de 28 anys - Les Arts, València

Les Arts programa funcions d’òpera i sarsuela amb entrades a deu euros per a menors de 28 anys

El Palau de les Arts programa funcions d’òpera i sarsuela amb localitats a 10 euros per a menors de 28 anys dins de la nova iniciativa ‘Preestrena fins a 28’.

El centre d’arts introdueix a València una proposta que gaudeix de molta acceptació en els grans teatres d’òpera europeus en la recerca d’audiències noves per a la lírica.

Els menors de 28 anys es convertiran en espectadors en primícia de quatre títols que reflecteixen la diversitat de la pròxima temporada, i que comprén des de la sarsuela de Sorozábal, passant pel ‘bel canto’ de Rossini i la bellesa del barroc de Haendel, fins a l’elegància del romanticisme francés de Gounod.

Per a fer-ho, les Arts ha establit un preu únic de deu euros per a aquestes quatre preestrenes a la Sala Principal que es desenvoluparan en les mateixes condicions que qualsevol de les funcions dins de la temporada d’abonament.

La sarsuela ‘La tabernera del puerto’, de Sorozábal, el 25 d’octubre, inicia el cicle de preestrenes, a les quals seguiran les òperes ‘Il viaggio a Reims’, de Rossini, el 27 de febrer; ‘Ariodante’, de Haendel, el 28 d’abril; i ‘Faust’, de Gounod, el 15 de juny.

Les localitats podran adquirir-se dins de la venda general d’entrades per als espectacles de la temporada 2019-2020, que comença el 19 de setembre, a partir de les 18.00 hores en el web de Les Arts i des del 20 de setembre en la resta de canals de comercialització.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts