Les Arts obri el període de reserva d'assistència per al seu programa didàctic - Les Arts, València

Les Arts obri el període de reserva d’assistència per al seu programa didàctic

El Palau de les Arts obri dilluns vinent, 9 de setembre, en el seu web www.lesarts.com, el període d’inscripció a través d’un formulari en línia per a les diferents propostes que preveu el programa educatiu de la temporada 2019-2020.

Les Arts referma l’oferta per al pròxim curs, que arriba ja a totes les edats i audiències: bebés, estudiants d’Educació Infantil, de Primària, de Secundària, de Formació Professional, d’ensenyaments de Règim Especial, d’Universitat i de Formació de Persones Adultes. A més, ‘Les Arts és Educació’ té un apartat dedicat al públic familiar.

Muntatges educatius, tallers, jornades, trobades, col·loquis i iniciatives de divulgació de la lírica i de la música simfònica articulen les diferents propostes que fins a juliol de 2020 albergaran les sales i els espais del centre cultural.

Espectacles com ‘Babies Only’, primera activitat de les Arts orientada a l’estimulació sensorial de bebés; ‘Sent la música’, concebuda al voltant de la música per a piano; ‘Conta’m una òpera’, que utilitza la figura del contacontes per a comprendre com es desenvolupa una òpera, o una visita guiada avalotada per les entranyes del teatre, ‘Detectius en l’òpera’, conviuen amb noves produccions, com ‘Pulcinella’ i la col·laboració amb el Festival Dansa València.

La programació també inclou sessions de treball com ‘Tots a cor’, ‘L’òpera en construcció’ o ‘Un matí amb’, tallers didàctics com ‘VestuArts’ i ‘CaracteritzaT’ a més de la continuïtat del projecte ‘LÓVA’ (‘L’òpera com a vehicle d’aprenentatge’) o la planificació de funcions didàctiques dels espectacles representats al teatre Martín i Soler.

Així mateix, es mantenen les accions de col·laboració en l’àmbit universitari amb la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València i la Universitat Nacional d’Educació a Distància, a les quals se suma l’Universitat Jaume I de Castelló amb ‘Projecte escènic’.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts