Nimrod David Pfeffer debuta a les Arts amb ‘La clemenza di Tito’, de Mozart - Les Arts, València

Nimrod David Pfeffer debuta a les Arts amb ‘La clemenza di Tito’, de Mozart

El Palau de les Arts Reina Sofía comunica que Nimrod David Pfeffer (Tel Aviv, 1984) dirigirà la versió semiescenificada de ‘La clemenza di Tito’, de Mozart, l’últim dels títols operístics de la temporada 2017-2018.

L’ascendent mestre i pianista israelià es posa al capdavant de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana en les dues funcions d’aquest títol que acollirà l’Auditori els dies 24 i 28 de juny, amb un repartiment integrat per René Barbera, Eva Mei, Margarita Gritskova, Karen Gardeazabal, Nozomi Kato i Andrea Pellegrini.

Nimrod David Pfeffer és actualment director assistent del Metropolitan de Nova York i director musical de l’Òpera Lírica de Guatemala des de 2016. Màster en Direcció d’Orquestra per l’Escola Juilliard de Nova York, on gràcies a una beca Bruno Walter ha sigut alumne d’Alan Gilbert, director de la Filharmònica de Nova York.

En 2014, el jove músic va aconseguir el seu debut al capdavant de l’Orquestra del Metropolitan, compartint podi amb el seu titular James Levine, de qui posteriorment ha sigut director substitut en el mateix Met per a ‘Die Entführung aus dem Serail’, de Mozart.

Així mateix, el batuta israelià ha exercit de director assistent per als cossos estables de l’òpera novaiorquesa en produccions com ‘Guillaume Tell’, ‘L’italiana in Algeri’, ‘Aida’, ‘Idomeneo’, ‘Eugene Onegin’, ‘Der Fliegende Holländer’, ‘Otello’, ‘Tannhäuser’, ‘Un ballo in maschera’, ‘La Bohème’, ‘Les  contes d’Hoffmann’ o ‘Die Zauberflöte’.

El passat mes de febrer va dirigir per primera vegada l’Òpera d’Israel amb una nova producció de ‘Don Giovanni’ amb posada en escena de Kasper Holten i té previst tornar la pròxima temporada per a ‘Simon Boccanegra’.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts