Els artistes del Centre Plácido Domingo ofereixen un recital de ‘Lied’ amb Alejandro Zabala al piano - Les Arts, València

Els artistes del Centre Plácido Domingo ofereixen un recital de ‘Lied’ amb Alejandro Zabala al piano

Els artistes del Centre Plácido Domingo inauguren dissabte que ve, 28 d’abril, a les 19.00 h, la primera de les seues cites dins del cicle de ‘Lied’ que ofereixen aquesta temporada al Teatre Martín i Soler.

Els cantants de la novena promoció d’aquest projecte, amb seu al Palau de les Arts, ofereixen un monogràfic de cançons de compositors espanyols.

Acompanyats al piano per Alejandro Zabala, un dels màxims experts en aquest repertori, els joves artistes interpreten pàgines de Manuel de Falla, Antón García Abril, Eduard Toldrà, Joaquín Turina, Joaquín Rodrigo i Ernesto Halftter.

Les Arts agraeix, en aquest sentit, la generositat del mestre Antón García Abril per la cessió gratuïta de la seua obra vocal per a aquest espectacle i per a la seua posterior utilització en la tasca formativa del Centre Plácido Domingo.

El veterà compositor de Terol, Premi Nacional de Música, ha cultivat en la seua carrera un amplíssim repertori: òpera, ballets, cantates, obres orquestrals, música de cambra, concerts, cançons, obres per a piano, guitarra…

García Abril és també un dels principals autors de bandes sonores a Espanya per a teatre, cinema i televisió. Medalla d’Or de l’Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques, va rebre l’homenatge dels professionals del seté art durant la gala dels Premis Goya en 2017.

Les entrades per al cicle de ‘Lied’ del Centre Plácido Domingo tenen un preu únic de 15 euros. La pròxima sessió tindrà lloc el 10 de juny, amb Roger Vignoles com a mestre repertorista.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts