Fabio Biondi tanca el cicle de música de cambra de Les Arts amb el concert 'Alemanya Barroca' - Les Arts, València

Fabio Biondi tanca el cicle de música de cambra de Les Arts amb el concert ‘Alemanya Barroca’

Fabio Biondi tanca dissabte que ve, 6 de maig, a les 19.00 h, el cicle de música de cambra de la Temporada 2016-2017 del Palau de les Arts Reina Sofía amb el concert ‘Alemanya Barroca’.

Per a aquesta tercera i última sessió, el director musical de Les Arts proposa, junt amb els músics de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), un programa que inclou les obres de Bach ‘Concert de Brandemburg número 3’ i ‘Trio sonata per a dues flautes i continu’, a més de ‘Concerto grosso opus 3, número 3’, de H�ndel, i ‘Suite per a corda ‘La changeante”, de Telemann.

El concert tindrà lloc a l’Espai Los Toros, un racó que el centre d’arts ha obert enguany per primera vegada al públic, ubicat a la planta dotze de l’edifici i amb una capacitat per a 226 espectadors.

Amb aquesta visió retrospectiva del repertori barroc alemany, Fabio Biondi conclou la seua primera incursió junt amb l’OCV en el repertori camerístic en Les Arts, una iniciativa que va començar el passat mes de gener amb ‘Entorn de Mozart’ i va continuar al març amb ‘Itàlia més enllà de l’òpera’.

Les entrades per a aquest espectacle s’emmarquen dins de la política de preus populars del centre cultural, amb una tarifa única de 15 euros per localitat.

El mestre palermità tornarà novament a València el 15 de juny, amb ‘Piramo e Tisbe’, de Johann Adolph Hasse, una joia de la lírica galant i una excel·lent ocasió per a escoltar una de les més grans dives del gènere, la mezzosoprano Vivica Genaux. Les Arts presentarà la desgraciada història dels amants Píramo i Tisbe en versió de concert-espectacle a l’Auditori.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts