LES ARTS ÉS LIED

LES ARTS ÉS Lied

El Lied, l’expressió artística en la qual la poesia i el piano es fonen de manera perfecta.

Lied significa, literalment, cançó en alemany. Encara que és més que una simple cançó: el Lied és l’expressió artística en la qual la poesia i el piano es fonen de manera perfecta. El Lied és un gènere que va nàixer en el Romanticisme alemany i va elevar la cançó al rang de poesia pura. La senzillesa d’allò sublim.

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

CHRISTIAN op
MARINA op
ANDRE SCHUEN op
MARIANNE op

CHRISTIAN GERHAHER

CHRISTIAN op

17 de desembre

El baríton alemany Christian Gerhaher és un dels grans liederistes del nostre temps. Posseeix una veu de baríton líric, envellutada, i una encomiable capacitat de concentració en la interpretació per tal d’esprémer al màxim la bellesa que contenen poesia i música. En el seu segon recital en Les Arts, una vegada més acompanyat pel seu pianista habitual, Gerold Huber, interpreta un programa íntegrament dedicat a Lieder de Brahms.

MARINA REBEKA

MARINA op

4 de febrer de 2023

Marina Rebeka és una de les artistes predilectes del públic valencià. En aquesta ocasió, la soprano letona interpreta un atractiu programa de cançons de compositors italians i russos. Posseeix una veu seductora i robusta de soprano lírica, i a les quals ha sumat en recents temporades les protagonistes d’Anna BolenaMaria StuardaThaïs o Norma

ANDRÈ SCHUEN

ANDRE SCHUEN op

1 d’abril de 2023

Andrè Schuen està considerat per la crítica com l’hereu de grans liederistes com Matthias Goerne o Christian Gerhaher. Posseeix una bella veu de baríton líric que maneja amb intel·ligència.  En la seua actuació en Les Arts, Schuen interpreta Die schöne Magelone de Brahms, acompanyat al piano per Daniel Heide.

MARIANNE CREBASSA

MARIANNE op

7 de maig de 2023

Marianne Crebassa triomfa en escenaris internacionals com les òperes de París i Viena. Aquesta temporada torna amb un programa de Lieder i cançons en consonància amb una veu de valuosa qualitat com la seua, capaç d’encisar l’oient més exigent immediatament per la seua sòlida projecció, el timbre atractiu i seductor i, sobretot, per la intel·ligència per a matisar cada paraula, cada nota de la partitura, de manera natural.

REGALA LES ARTS, REGALA LIED

tarjeta 1

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts