LES ARTS ÉS LIED

LES ARTS ÉS Lied

El Lied, l’expressió artística en la qual la poesia i el piano es fonen de manera perfecta.

Lied significa, literalment, cançó en alemany. Encara que és més que una simple cançó: el Lied és l’expressió artística en la qual la poesia i el piano es fonen de manera perfecta. El Lied és un gènere que va nàixer en el Romanticisme alemany i va elevar la cançó al rang de poesia pura. La senzillesa d’allò sublim.

TRIA EL QUE MÉS T’AGRADA, GAUDEIX DE L’EMOCIÓ DEL DIRECTE!

MARINA op
ANDRE SCHUEN
MARIANNE op

MARINA REBEKA

MARINA op

4 de febrer

Marina Rebeka és una de les artistes predilectes del públic valencià. En aquesta ocasió, la soprano letona interpreta un atractiu programa de cançons de compositors italians i russos. Posseeix una veu seductora i robusta de soprano lírica, i a les quals ha sumat en recents temporades les protagonistes d’Anna BolenaMaria StuardaThaïs o Norma

ANDRÈ SCHUEN

ANDRE SCHUEN

1 d’abril

Andrè Schuen està considerat per la crítica com l’hereu de grans liederistes com Matthias Goerne o Christian Gerhaher. Posseeix una bella veu de baríton líric que maneja amb intel·ligència.  En la seua actuació en Les Arts, Schuen interpreta Die schöne Magelone de Brahms, acompanyat al piano per Daniel Heide.

MARIANNE CREBASSA

MARIANNE op

7 de maig

Marianne Crebassa triomfa en escenaris internacionals com les òperes de París i Viena. Aquesta temporada torna amb un programa de Lieder i cançons en consonància amb una veu de valuosa qualitat com la seua, capaç d’encisar l’oient més exigent immediatament per la seua sòlida projecció, el timbre atractiu i seductor i, sobretot, per la intel·ligència per a matisar cada paraula, cada nota de la partitura, de manera natural.

REGALA LES ARTS, REGALA LIED

tarjeta 1

Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts