Els artistes del Centre de Perfeccionament protagonitzen la I Gal·la de Mecenatge de Les Arts - Les Arts, València

Els artistes del Centre de Perfeccionament protagonitzen la I Gal·la de Mecenatge de Les Arts

  • Els cantants i pianistes ofereixen un programa amb peces d’òpera i sarsuela al Teatre Martín i Soler el pròxim 5 de juliol, a les 20.00 h
  • Les localitats per a aquest concert, obert també al públic general, tenen un preu únic de 20 euros

 

València (26.06.2023). Els artistes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts protagonitzaran el pròxim 5 de juliol, al Teatre Martín i Soler (20.00 h), la I Gal·la Anual de Mecenatge.

 

Els cantants i pianistes de l’Opera Studio de Les Arts proposen per a aquesta vetlada un atractiu programa amb peces d’òpera i sarsuela dels grans compositors del repertori, coordinat per la soprano María Bayo, responsable de la formació dels joves talents del centre d’arts valencià.

 

L’objectiu de la I Gal·la de Mecenatge és agrair a la ciutadania valenciana en general i, particularment, als membres de la societat civil que conformen el Cercle Lucrezia Bori la seua col·laboració, suport i implicació en la realització de l’activitat artística de Les Arts.

 

Per a fer-ho, Les Arts obrirà també al públic general la seua primera gal·la de mecenatge amb localitats, amb un preu únic de 20 euros, que poden adquirir-se actualment a través dels canals habituals de venda del teatre.

 

Després del concert, el restaurant Contrapunto albergarà un sopar preparat pel seu xef executiu, Pablo Ministro, en què els comensals compartiran taula amb els joves professionals que actualment preparen la seua carrera professional en el Centre de Perfeccionament.

 

El preu d’aquest esdeveniment, també obert per al públic general, és de 70 euros, en què s’inclou també la localitat per a la vetlada musical en el Teatre Martín i Soler. Les Arts recorda que l’aforament del sopar és limitat.

 

 

Cercle Lucrezia Bori

 

El passat 23 de desembre es va constituir el cercle de mecenatge Lucrezia Bori, que té com a propòsit ser un punt de trobada de representants del teixit social, cultural i empresarial valencià dins de l’aposta de Les Arts per a acostar i sensibilitzar la ciutadania amb el seu projecte artístic i divulgatiu.

 

A aquest efecte, i en funció de la seua aportació, el Cercle Lucrezia Bori estableix diferents categories per als mecenes de la institució: aliat, benefactor, protector i gran mecenes.

 

El Patronat de Les Arts pretén amb aquesta iniciativa avançar en la posada en marxa d’accions per a fomentar el suport de la societat civil valenciana al creixement i desenvolupament de les activitats de Les Arts, així com contribuir a dinamitzar el sector cultural a la Comunitat Valenciana.

 

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts