Alba Molina clausura ‘Les Arts és Flamenco’ amb ‘Nuevo día’, un homenatge a Lole y Manuel - Les Arts, València

Alba Molina clausura ‘Les Arts és Flamenco’ amb ‘Nuevo día’, un homenatge a Lole y Manuel

‘Les Arts és Flamenco’

 

  • Acompanyada al piano per Pepe Rivero, interpretarà temes inoblidables del duo llegendari, com ara ‘La mariposa’ o ‘Un nuevo día’
  • Les localitats per a l’última cita de flamenc de la temporada tenen un preu únic de 30 euros

 

València (19.05.23). Alba Molina clausura el cicle ‘Les Arts és Flamenco’ aquest divendres, 19 de maig, amb ‘Nuevo día’, un homenatge als seus progenitors Lole y Manuel, el mític duo que, amb el seu debut discogràfic en els anys setanta, va assentar les bases del nou flamenc.

 

La cantant sevillana, acompanyada al piano per Pepe Rivero, inclourà en la seua actuació al Teatre Martín i Soler temes inoblidables com ara ‘La mariposa’ o ‘Un nuevo día’, en una nova versió que, sense perdre l’essència i l’encís original de la genial parella, té matisos nous i alguns tocs de ‘jazz’.

 

No és la primera vegada que Alba Molina visita el llegat musical dels seus pares, als quals ja va dedicar una trilogia gravada en disc entre 2015 i 2019. ‘Nuevo día’ ampra el nom del llegendari àlbum amb què Lole y Manuel van irrompre en l’escena musical en 1975. Aquest LP, tot un supervendes de l’època, va suposar una revolució estètica del gènere, tant en les interpretacions com en les lletres.

 

‘Nuevo día’ prolonga el corrent renovador de la música d’Alba Molina, una conjunció de les melodies del ‘jazz’ fusionades amb el flamenc, que ja va reflectir en el seu disc ‘El beso’ (2020).

 

Després de recórrer el món com a model, Alba Molina es va dedicar a la música. El seu disc de debut va ser ‘Despasito’ i els seus padrins van ser son pare, Manuel Molina, i Alejandro Sanz. Amb aquest disc va aconseguir el reconeixement d’artista revelació en els Premis de la Música. Més tard, va formar part del grup Las Niñas i va cantar amb Navajita Plateá ‘Noches de bohemia’, que, junt amb ‘No puedo quitar mis ojos de ti’, figura entre els seus èxits més importants.

 

Les entrades per al concert d’Alba Molina, que serà l’última cita del cicle ‘Les Arts és Flamenco’ aquesta temporada, tenen un preu únic de 30 euros.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts