L’OCV dedica l’últim concert de ‘Matins a Les Arts’ a la música del seté art - Les Arts, València

L’OCV dedica l’últim concert de ‘Matins a Les Arts’ a la música del seté art

Les Arts és per a tots

  • Les Arts obri les portes de la seua Sala Principal aquest diumenge 7 de maig amb entrades a un preu únic de 5 euros
  • Els músics de l’OCV tocaran bandes sonores icòniques del seté art com ara ‘Psicosis’, ‘E.T., el extraterrestre’ o ‘Star Wars’

 

València (05.05.2023). Les Arts acollirà aquest diumenge, 7 de maig, a les 12.00 h, l’últim concert de ‘Matins a Les Arts’ de la temporada. L’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), sota la direcció de Josep Gil, interpretarà un programa dedicat a algunes de les bandes sonores més icòniques del seté art per un preu únic de 5 euros.

 

Una formació de cordes de l’OCV obrirà aquest concert matinal amb una peça de la pel·lícula ‘Vieja amistad’ (1943), dirigida per Vincent Sherman i protagonitzada per Bette Davis. El compositor d’aquesta banda sonora, Franz Waxman, és majorment conegut per haver posat música a ‘El crepúsculo de los dioses’ i ‘Un lugar en el sol’, treballs pels quals va guanyar dos premis Oscar.

 

A aquesta li seguirà la música del també oscaritzat Bernard Herrmann. L’OCV interpretarà temes del mític ‘thriller’ de Hitchcock, ‘Psicosis’ (1960), i també del film de François Truffaut ‘Fahrenheit 451’ (1966), una de les pel·lícules insígnia de la ‘Nouvelle vague’ francesa.

 

L’OCV, posteriorment, en formació de metalls i percussió, abordarà dues de les bandes sonores de John Williams més recognoscibles de la història del cinema. Primer tocaran una selecció de temes del film ‘E.T., el extraterrestre’ (1982) i finalitzaran el concert amb quatre de les peces més emblemàtiques de la saga ‘Star Wars’, entre les quals es troba l’ominosa ‘Marxa imperial’.

 

El cicle ‘Matins a Les Arts’ inclou una programació diversa a un preu de 5 euros, que compta com a intèrprets amb els diferents actius artístics de Les Arts: l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, el Cor de la Generalitat Valenciana i els cantants del Centre de Perfeccionament.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts