Ple absolut i ovacions dempeus en la preestrena de ‘Tristan und Isolde’ per al públic jove a Les Arts - Les Arts, València

Ple absolut i ovacions dempeus en la preestrena de ‘Tristan und Isolde’ per al públic jove a Les Arts

El retorn de Wagner reuneix 1.400 joves, fins a la mitjanit, per a gaudir de la primera representació d’aquesta òpera a la Sala Principal de Les Arts

Es tracta d’una de les funcions més exitoses d’aquesta iniciativa reservada a menors de 29 anys

 

València (18.4.23). La ‘Preestrena fins a 28’ de ‘Tristan und Isolde’, celebrada aquest dilluns, 17 d’abril, s’ha convertit en una de les funcions de més èxit d’aquesta iniciativa amb la qual Les Arts vol acostar i divulgar entre el públic jove l’òpera i la sarsuela.

 

La preestrena de ‘Tristan und Isolde’ ha sigut una de les que més expectació han despertat entre totes les propostes de la temporada 2022-2023, amb les entrades esgotades des de fa setmanes.

 

Més de 1.400 menors de 29 anys van gaudir ahir a Les Arts de la primera representació en la història del teatre d’aquesta òpera, imprescindible en el repertori de les grans companyies d’òpera internacionals i fonamental per a comprendre el desenvolupament i l’evolució de la música en el s. XX.

 

L’esperat retorn de Wagner a Les Arts es va saldar, en la mitjanit, amb un autèntic deliri entre els espectadors, que van esclatar en una ensordidora ovació en peus després d’interpretar Isolde el ‘Liebestod’ i expirar sobre el cos inert de Tristan al compàs de les últimes notes de l’obra.

 

Més de set minuts d’aplaudiments van rebre tots els integrants de la producció: cantants, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i el seu director, James Gaffigan, així com Àlex Ollé i l’equip creatiu de la producció.

 

Les Arts estrena ‘Tristan und Isolde’ dijous que ve, 20 abril. La resta de representacions tindran lloc els dies 23, 26 i 29 d’abril i el 3 de maig. Encara queden localitats disponibles per a totes les funcions.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts