Vives i Penalba en el seu últim concert com a duo i Esther, amb el seu nou disc, clausuren ‘Les Arts és Músiques Valencianes’ - Les Arts, València

Vives i Penalba en el seu últim concert com a duo i Esther, amb el seu nou disc, clausuren ‘Les Arts és Músiques Valencianes’

Les Arts és Músiques Valencianes

 

  • Les entrades per als dos concerts, que tindran lloc a l’Aula Magistral, tenen un preu únic de 10 euros

 

  • El cicle ‘Les Arts és Músiques Valencianes’ posa en primer pla la varietat musical de la Comunitat Valenciana

 

València (22.01.2023). Les Arts clausura aquest pròxim cap de setmana el cicle ‘Les Arts és Músiques Valencianes’ després de la càlida acollida per part del públic dels concerts de les setmanes anteriors. Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Marala, van esgotar totes les entrades a l’Auditori i l’Aula Magistral respectivament, i l’alcoiana Neus Ferri va aconseguir deixar empremta en els espectadors.

 

Aquest cap de setmana el duo de Mireia Vives i Borja Penalba, i la cantautora Esther, seran els encarregats de tancar el cicle de música valenciana que Les Arts ha portat aquest gener al teatre d’òpera.

 

Mireia Vives i Borja Penalba delectaran el públic amb un concert molt especial el divendres 27 a les 20.00 hores. El duo integrat per Vives —vocalista en grups com Bakanal o Rapsodes i Penalba —guitarrista en Dropo i que ha tocat juntament amb Lluís Llach i Maria del Mar Bonet— van anunciar recentment la seua separació i la intenció de consolidar projectes en solitari en el futur.

 

El balanç que fan és “totalment positiu després de 10 anys de treball conjunt, tres discos propis, el projecte Ovidi4, un grapat de col·laboracions i centenars d’actuacions en tots els territoris de parla catalana”, per la qual cosa que només volen mostrar el seu “agraïment infinit per l’amor rebut”.

 

Des del seu primer llançament oficial en 2016, Vives i Penalba han aconseguit amassar una discografia molt diversa, amb influències tan variades com la cançó d’autor, la rumba, el pop-rock, el ‘folk’, la cobla i fins i tot el ‘reggaeton’.

 

Com a part de la gira de comiat ‘Punt i a part’, interpretaran una selecció de temes dels discos que han publicat al llarg d’aquests anys i prometen als assistents sorpreses que no esperen.

 

Esther

La cantautora Esther serà l’última a pujar a l’escenari com a part d’aquest cicle i ho farà amb un concert el dissabte 28 a les 20.00 hores. La jove de Vinaròs presentarà a l’Aula Magistral de Les Arts el seu següent projecte ‘Les cartes que mai vaig cremar’, el seu primer àlbum de llarga duració, publicat el passat mes de desembre.

 

La cantant de Castelló mostra en aquest disc tota la paleta de colors que es pot esperar del gènere pop: des de cançons inspiracionals o d’amor, a cants sobre l’inevitable de la vida o la necessitat de parar quan ens sentim superats; passant també per una cançó de bressol que interpreta juntament amb Sandra Monfort del grup Marala.

 

Esther va tindre un debut reeixit fa quasi dos anys amb el seu primer treball ‘Les teues ales’, i en any i mig ha participat en més de 60 concerts, ha col·laborat amb el grup La Fumiga i fins i tot ha posat veu a l’himne de la pilota valenciana. Durant aquest procés també ha conegut gent important per a la seua carrera, com són els músics que l’acompanyaran en l’escenari.

 

Aquest concert a Les Arts és el primer de la gira en què Esther prescindeix del format íntim i acústic que ha caracteritzat les seues últimes actuacions, i opta per la utilització d’una banda en viu per a poder traure tots els matisos presents en el nou disc.

 

 

Les Arts és Músiques Valencianes

Aquesta és la primera temporada en què Les Arts dedica un cicle sencer a la música valenciana i amb això s’ha compromés a reflectir la riquesa i la varietat musical del nostre territori.

 

És per aquesta raó que en el cicle s’han explorat diferents estils i expressions del panorama actual: propostes que combinen el tradicional, el pop, el ‘rock’, la música d’arrel, el mestissatge, la cançó d’autor…

 

Les entrades per a gaudir de les actuacions d’aquest cicle tenen un preu únic de 10 euros i estan ja disponibles en la pàgina web de Les Arts.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts