Cecilia Bartoli debuta en Les Arts amb ‘Farinelli i el seu temps’ - Les Arts

Cecilia Bartoli debuta en Les Arts amb ‘Farinelli i el seu temps’

Les Arts és Grans Veus

  • La cotitzada diva rememora l’època d’esplendor del famós ‘castrato’ amb una selecció d’àries de Händel, Telemann, Vivaldi o Porpora
  • Les Arts informa que encara queden a la venda les últimes localitats, a més del percentatge reservat per a la seua venda el mateix dia del concert

 

València (1.11.22). Cecilia Bartoli debuta aquest dijous, 3 de novembre, a la Sala Principal de Les Arts amb ‘Farinelli i el seu temps’, un programa amb què l’exquisida i cotitzada mezzosoprano rememora l’època d’esplendor del famós ‘castrato’ italià.

 

Acompanyada pels Musiciens du Prince, el director Gianluca Capuano i el ballarí Nicolas Payan, la diva romana inaugura el cicle ‘Les Arts és Grans Veus’ en què el centre d’arts valencià reuneix els intèrprets de més prestigi i renom de l’escena internacional.

 

En ‘Farinelli i el seu temps’, Cecilia Bartoli delectarà el públic amb la bellesa del seu instrument i la seua excepcional tècnica amb músiques de Händel (‘Rinaldo’, ‘Giulio Cesare’, ‘Ariodante’, ‘Teseo’), Porpora (‘La festa d’Imeneo’, ‘Polifemo’), Hasse (‘Marc’Antonio e Cleopatra’) i Caldara (‘La morte d’Abel’), entre altres.

 

Magnètica, mediàtica, exquisida i irrepetible són alguns dels adjectius que acompanyen Cecilia Bartoli, una de les artistes més emblemàtiques i apreciades per públic i crítica que, finalment, cantarà a Les Arts 17 anys després de la inauguració del teatre. Brillant intèrpret i musicòloga, ‘La Bartoli’ causa sensació en cada una de les seues acurades i estudiades actuacions, considerades com a autèntics esdeveniments en el món de la música clàssica.

 

Les Arts informa que encara queden a la venda les últimes localitats d’aquesta esperada cita, a més del cinc per cent de l’aforament que es posarà a la venda el mateix dia 3 de novembre.

 

Juan Diego Flórez protagonitzarà el 28 de maig la segona sessió de ‘Les Arts és Grans Veus’ amb un programa en què l’indiscutible rei del ‘bel canto’ interpretarà cançons, àries d’òpera i romanços de sarsuela, acompanyat del seu inseparable tàndem pianístic, Vincenzo Scalera.

 

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts