Les Arts i Amics de l’Òpera i de les Arts de la CV col·laboren en la divulgació de l’activitat operística - Les Arts, València

Les Arts i Amics de l’Òpera i de les Arts de la CV col·laboren en la divulgació de l’activitat operística

‘Les Arts és per a Tots’

Les Arts i Amics de l’Òpera i de les Arts de la CV col·laboren en la divulgació de l’activitat operística

  • La principal associació de melòmans de la Comunitat Valenciana organitza el cicle ‘Perspectives’ amb les estreles de la temporada de Les Arts
  • El conveni de col·laboració subscrit inclou la realització d’activitats per a potenciar la difusió de la programació de Les Arts

 

València (27.10.2022). Les Arts i Amics de l’Òpera i de les Arts de la Comunitat Valenciana (AOA) col·laboren en la realització del cicle de trobades ‘Perspectives’, en què els principals protagonistes d’òpera i sarsuela analitzen, títol a títol, els elements essencials i la dramatúrgia dels muntatges que es representen en la temporada del teatre d’òpera valencià.

 

L’activitat, oberta per a tots els públics, s’inclou dins de l’apartat de la programació ‘Les Arts és per a Tots’, el principal propòsit de la qual és l’obertura de Les Arts -tant de la seua producció artística com dels seus diferents espais- a la ciutadania, per mitjà de propostes divulgatives i musicals gratuïtes o amb preus simbòlics.

 

Així ho recull el conveni de col·laboració que han subscrit hui el director general de Les Arts, Jorge Culla, i el president d’AOA, Álvaro López-Jamar, en el qual també es recullen altres accions com la difusió per part d’AOA de la programació de Les Arts, la celebració dels premis anuals de l’associació als millors espectacles i artistes o la posada en marxa d’accions vinculades a la lírica.

 

A aquest efecte, Amics de l’Òpera i les Arts de la Comunitat Valenciana realitzarà una aportació per temporada de 3.000 euros i facilitarà la participació de les persones amb la capacitació suficient per a la realització correcta de totes les iniciatives acordades.

 

Tant Jorge Culla com Álvaro López-Jamar han emmarcat l’acord en l’aposta per als vincles de Les Arts amb la societat civil i potenciar-ne la presència en l’exercici de les seues activitats de la mateixa forma que els principals teatres d’òpera.


AOA

Amics de l’Òpera i de les Arts, que va complir els seus primers deu anys el passat mes de juny, és la principal associació d’aficionats a la música clàssica i a l’òpera de la Comunitat Valenciana, amb més de 300 associats a les províncies d’Alacant, Castelló i València.

Nascuda des de la societat civil, la seua finalitat principal és donar suport i difondre l’activitat lírica i musical, i en especial la de Les Arts, mitjançant un programa d’activitats obert, nou i de qualitat.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts