El taller ‘Babies Only’ torna a Les Arts els caps de setmana del 24 i 25 de setembre i de l’1 i 2 d’octubre - Les Arts, València

El taller ‘Babies Only’ torna a Les Arts els caps de setmana del 24 i 25 de setembre i de l’1 i 2 d’octubre

‘Les Arts és Educació’

El taller ‘Babies Only’ torna a Les Arts els caps de setmana del 24 i 25 de setembre i de l’1 i 2 d’octubre

  • ‘Babies Only’ acosta la música a un públic infantil, d’entre 12 i 36 mesos, a través d’activitats dinàmiques i participatives
  • Aquest projecte ha esgotat totes les entrades disponibles en la que és ja la cinquena edició des que es va començar a realitzar l’any 2018

València (18.09.22). El Palau de les Arts alberga la cinquena edició de ‘Babies Only’, un taller sensorial que aproxima la música a bebés d’entre 12 i 36 mesos, els caps de setmana del 24 i 25 de setembre i de l’1 i 2 d’octubre.

 

Aquesta iniciativa uneix dansa, música i arts escèniques perquè el bebé puga experimentar diversos sons, silencis, timbres i sonoritats, alhora que realitza moviments a fi de potenciar el seu desenvolupament motor.

 

‘Babies Only’ és una col·laboració de ‘Les Arts és Educació’ i l’Institut de Dansa Educocreativa i Social, especialitzat en la promoció, la formació, la investigació i la innovació en l’àmbit de la dansa en societat, i presidit per Alicia Herrero.

En el muntatge, de 35 minuts de duració, participa Alicia Herrero junt amb dues ballarines més que desenvolupen la part coreogràfica. El baríton valencià Eduardo Escartí, la soprano Larisa Stefan i el pianista José Jaime Hidalgo interpreten cançons del repertori infantil.

Tant el 24 com el 25 de setembre hi ha sessions a les 10.30 h i 12.00 h, mentre que el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre compta amb dues sessions addicionals a les 17.00 h, a més de les esmentades anteriorment. L’aforament torna a ser de quinze bebés per sessió, una vegada recuperada la normalitat després de la pandèmia.

 

Les entrades disponibles per a la cinquena edició d’aquest taller es troben esgotades ja.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts