El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts se suma als continguts en ‘streaming’ d’OperaVision - Les Arts, València

El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts se suma als continguts en ‘streaming’ d’OperaVision

Les Arts és per a Tots 

El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts se suma als continguts en ‘streaming’ d’OperaVision

  • La plataforma ofereix des d’aquest divendres el recital d’opereta i sarsuela que cantants i pianistes van interpretar en Matins a Les Arts al maig
  • L’emissió de ‘Madama Butterfly’ la passada temporada es va convertir en un dels esdeveniments més rellevants amb més de 85.000 reproduccions

València (12.9.22). El Centre de Perfeccionament de Les Arts se suma a l’oferta de continguts en ‘streaming’ d’OperaVision des d’aquest divendres, 16 de setembre, amb l’emissió del recital d’opereta i sarsuela que els pianistes i cantants d’aquest projecte van oferir el mes de maig passat en Matins a Les Arts.

A partir de les 19.00 h d’aquest dia, el portal gratuït posarà a la disposició dels internautes l’enregistrament en alta definició d’aquesta matinal musical que inclou peces de sarsueles imprescindibles, com ‘Cecilia Valdés’, ‘El barberillo de Lavapiés’ o ‘Luisa Fernanda’, així com cèlebres operetes, entre aquestes, ‘Die lustige Witwe’ (‘La vídua alegre’) o ‘Die Fledermaus’ (‘La rata penada’). El recital estarà disponible per a visionar-lo fins al 15 de març de 2023.

El Centre de Perfeccionament de Les Arts es converteix, així, en el quart ‘opera studio’ europeu que subministrarà contingut a aquesta plataforma després d’altres centres de referència en el continent com el Festival Rossini de Pesaro, l’Òpera de Frankfurt o Opera for Peace.

Des de la constitució d’OperaVision, Les Arts ha mantingut una presència activa en la seua programació amb algunes de les seues produccions més significatives: des de ‘Lucrezia Borgia’ de Donizetti, amb Mariella Devia com a protagonista, passant per títols menys coneguts del repertori com ‘Le cinesi’ de Gluck o ‘Il corsaro’ de Verdi.

La més recent incursió de Les Arts al portal de continguts va tindre com a protagonista la producció de ‘Madama Butterfly’ de Puccini, amb la qual Marina Rebeka va debutar amb molt d’èxit el paper protagonista en la temporada passada. L’enregistrament va registrar més de 85.000 reproduccions, erigint-se com un dels espectacles més vistos del canal.

OperaVision

OperaVision és una plataforma que ofereix de manera gratuïta òpera en ‘streaming’ en col·laboració amb 30 teatres d’òpera de 16 països i amb el suport del programa ‘Creative Europe’ de la Unió Europea. El seu web es converteix, així, en una finestra al variat paisatge del teatre musical de diferents parts del món.

La plataforma, referent de l’òpera en ‘streaming’ gratuïta des de 2014, ofereix nous ‘streams’ cada setmana, construint una temporada en línia amb els títols més aclamats estrenats al voltant del món i d’una gran varietat que inclou òpera, teatre musical, dansa, ‘ballet’ i concerts. Les representacions poden veure’s en directe el dia de la funció, encara que l’enregistrament d’aquestes roman disponible en la web durant diversos mesos després.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts