Els artistes del Centre de Perfeccionament interpreten opereta i sarsuela en ‘Matins a Les Arts’ - Les Arts, València

Els artistes del Centre de Perfeccionament interpreten opereta i sarsuela en ‘Matins a Les Arts’

 

  • Les Arts obri la Sala Principal aquest diumenge, 15 de maig, amb localitats a preu únic de cinc euros
  • L’Orquestra de la Comunitat Valenciana protagonitzarà l’última sessió de ‘Matins a Les Arts’ el pròxim 26 de juny

València (13.05.22). Els artistes del Centre de Perfeccionament protagonitzen la sessió de ‘Matins a Les Arts’ d’aquest diumenge, 15 de maig, en la qual oferiran un recital amb peces d’opereta i sarsuela.

La Sala Principal és, una vegada més, l’escenari d’aquesta activitat, amb què Les Arts convida la ciutadania a descobrir l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava i conéixer ‘in situ’ l’activitat artística que desenvolupa amb els seus principals actius per tan sols cinc euros.

Els pianistes José Alberto Sancho i Ignacio Aparisi acompanyen les i els cantants del Centre de Perfeccionament: les sopranos Rosa María Dávila i Pilar Garrido; les ‘mezzosoprano’ Laura Orueta i Mariana Sofía García; el tenor Jorge Franco, i els barítons Carlos Reynoso, Marcelo Solís i Alejandro Sánchez.

El repertori d’aquesta nova edició de ‘Matins a Les Arts’ inclou pàgines de títols tan celebrats com les operetes ‘Die Fledermaus’, de Strauss, o ‘Die Lustige Witwe’, de Lehár, a més de fragments de sarsueles com ‘Luisa Fernanda’, de Moreno Torroba; ‘Cecilia Valdés’, de Gonzalo Roig, o ‘El barberillo de Lavapiés’, d’Asenjo Barbieri.

Com a complement a l’actuació, el vestíbul principal acull també una exposició del vestuari que va dissenyar Louis Désiré per a la producció de Les Arts de la sarsuela ‘La corte de Faraón’ del valencià Vicente Lleó, que es va poder veure durant la segona temporada del teatre.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts