Les Arts obri les portes aquest diumenge amb una nova sessió de ‘Matins a Les Arts’ - Les Arts, València

Les Arts obri les portes aquest diumenge amb una nova sessió de ‘Matins a Les Arts’

‘Les Arts és per a Tots’ 

 

  • Per cinc euros el públic pot gaudir del recital i d’una exposició de vestuari de les òperes ‘Il trovatore’ i ‘Il corsaro’

 

  • Els artistes del Centre de Perfeccionament dediquen el programa a ‘Verdi i la cançó romàntica’

 

València (25.03.22). El Palau de les Arts torna a obrir les portes aquest diumenge, 27 de març, a les 12.00 h, amb una nova sessió de ‘Matins a Les Arts’, amb els artistes del Centre de Perfeccionament com a protagonistes.

 

La Sala Principal és, una vegada més, l’escenari d’aquesta activitat, amb la qual Les Arts convida la ciutadania a descobrir l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava i conéixer-ne ‘in situ’ l’activitat artística de la mà dels seus principals actius per només cinc euros.

 

Els pianistes José Alberto Sancho i Ignacio Aparisi acompanyen els cantants del Centre de Perfeccionament: les sopranos Rosa María Dávila i Pilar Garrido, les mezzosopranos Laura Orueta i Mariana Sofía García, els tenors Xavier Hetherington i Jorge Franco i els barítons Carlos Reynoso, Marcelo Solís i Alejandro Sánchez.

 

Les Arts dedica aquesta matiné a ‘Verdi i la cançó romàntica’, amb pàgines d’alguns dels autors més rellevants, contemporanis del compositor de Busseto. Obres de Fauré, Chausson, Duparc, Liszt, Albéniz i el mateix Verdi conformen el programa d’aquesta sessió.

 

El recital s’integra dins de la Marató Verdi, que portarà l’obra del geni italià a tots els racons de la Comunitat Valenciana mitjançant activitats participatives en col·laboració amb artistes, associacions i institucions de tota la nostra geografia.

En aquesta línia, i com a complement de l’actuació, el vestíbul principal acull també una exposició del vestuari de les òperes ‘Il trovatore’ i ‘Il corsaro’, les dues de Giuseppe Verdi, que es podrà visitar abans del recital.

 

 

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts