Lisette Oropesa debuta en Les Arts amb obres de Bizet, Fauré, Falla, Rodrigo, Schumann i Schubert - Les Arts, València

Lisette Oropesa debuta en Les Arts amb obres de Bizet, Fauré, Falla, Rodrigo, Schumann i Schubert

  • La seua veu espectacular, tècnica incontestable i el seu poderós magnetisme en escena l’han convertida en la sensació operística del moment
  • Acompanyada al piano per Rubén Fernández Aguirre, presenta el mateix repertori que oferirà dies després en la Staatsoper de Viena

València (02.03.22). La soprano Lisette Oropesa, considerada com una de les grans dives del panorama líric, debuta aquest dissabte, 5 de març, en el Palau de les Arts amb obres de Bizet, Fauré, Falla, Rodrigo, Schumann i Schubert dins del cicle ‘Les Arts és Lied’.

La seua veu espectacular, tècnica incontestable, fermesa en el registre sobreagut, timbre lluminós, facilitat esbalaïdora per a les agilitats i una elegància canora, juntament amb el seu poderós magnetisme en l’escenari i carisma personal, són les claus de l’èxit d’una artista imprescindible en els grans teatres i auditoris del circuit internacional.

Acompanyada al piano per Rubén Fernández Aguirre, la cantant nord-americana d’origen hispà es presenta davant del públic valencià amb un repertori dedicat als grans compositors de ‘Lied’ i cançons, amb una especial atenció als autors espanyols i americans, que repetirà dies després en la Staatsoper de Viena.

Lisette Oropesa iniciarà el recital amb pàgines de liederistes de referència com Schumann i Schubert, passant pels francesos Bizet i Fauré, i l’italià Mercadante. Per a la segona part, la cantant de pares cubans brindarà peces del valencià Joaquín Rodrigo, ‘Cuatro madrigales amatorios’, ‘Siete canciones populares españolas’, de Manuel de Falla, per a concloure amb un homenatge als seus orígens amb cançons de Joaquín Nin i Gonzalo Rojo.

Les localitats per als recitals de ‘Les Arts és Lied’ tenen un preu d’entre 40 i 20 euros per al públic general. En aquest sentit, les Arts recorda que aquest cicle es beneficia de la nova tarifa única amb entrades a 15 euros per als menors de 28 anys.

El cicle que les Arts dedica a aquesta forma musical que uneix veu, poesia i piano continuarà amb els recitals de la mezzosoprano francesa Marianne Crebassa (2 d’abril de 2022) i del cotitzat contratenor Jakub Józef Orliński (15 de maig de 2022).

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts