Les Arts València | Les Arts És per a tots | Descuentos y tarifas especiales

Nous descomptes i tarifes especials per als joves

  • Les Arts aplicarà un descompte del 50 % per a menors de 35 anys en funcions específiques de cadascun dels títols d’òpera d’aquesta temporada
  • Es crea una tarifa única de 15 euros per a les entrades dels cicles ‘Les Arts és Lied’ i ‘Les Arts és Simfònic’ per a menors de 29 anys

València (26.02.22). El Palau de les Arts posa en marxa aquesta setmana nous descomptes i tarifes per a fomentar l’accés del públic més jove a les principals línies de programació: òpera, ‘Lied’ i música simfònica.

Després de la consolidació d’iniciatives com ‘Preestrena fins a 28’, que ha permés a milers d’espectadors de fins a 28 anys gaudir per primera vegada d’un espectacle líric, o ‘Matins a Les Arts’, amb localitats esgotades en totes les edicions, el centre d’arts amplia la seua línia d’actuació orientada als aficionats més joves.

Les tres representacions d’‘Ariodante’, de Händel, són el punt de partida d’una nova tarifa amb què les Arts obri per primera la seua política de preus assequibles als menors de 35 anys amb un descompte del 50 % en totes les localitats.

Aquesta nova mesura estarà vigent, a més, fins al final de la present temporada en funcions específiques dels títols restants en la programació de la Sala Principal com ‘Macbeth’, de Verdi, o ‘Wozzeck’, de Berg.

Així mateix, les Arts també aposta per traslladar l’excel·lent acollida de les accions d’obertura en l’apartat operístic a altres línies importants de l’activitat artística del teatre: la música simfònica i el ‘Lied’.

En aquest sentit, s’ha creat una nova tarifa única de 15 euros per als aficionats de fins a 28 anys per a tots els espectacles dels dos cicles, entre els quals s’inclouen les esperades actuacions de la soprano Lisette Oropesa, la ‘mezzosoprano’ Marianne Crebassa o el contratenor Jakub Józef Orliński, així com els concerts simfònics de James Gaffigan o Mark Elder.

Amb aquesta finalitat, les Arts reservarà una quota de 200 localitats en cadascun dels espectacles programats en ‘Les Arts és Lied’ i ‘Les Arts és Simfònic’.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts