Les Arts ajorna la primera representació de ‘Les contes d’Hoffmann’ al 23 de gener - Les Arts

Les Arts ajorna la primera representació de ‘Les contes d’Hoffmann’ al 23 de gener

‘Les Arts és Òpera’ 

Les Arts ajorna la primera representació de ‘Les contes d’Hoffmann’ al 23 de gener 

  • La necessitat de reajustar el calendari d’assajos per la situació pandèmica motiva aquesta decisió amb l’objectiu d’oferir aquesta òpera en els seus màxims estàndards artístics
  • Les Arts oferirà als afectats la possibilitat d’assistir a la representació d’aquesta obra que millor s’ajuste a les seues necessitats

València (17.1.21). El Palau de les Arts ajorna la primera representació de ‘Les contes d’Hoffmann’, de Jacques Offenbach, a aquest diumenge 23 de gener, a les 18.00 h a la Sala Principal.

Les Arts adopta aquesta decisió davant de la necessitat de reajustar el calendari d’assajos, que s’ha vist afectat per la situació pandèmica, amb la finalitat d’oferir les representacions de l’òpera d’Offenbach, un dels títols imprescindibles del repertori i encara inèdit per al públic del teatre, en els màxims estàndards artístics.

En aquest sentit, Les Arts oferirà, tant als abonats amb entrada d’abonament per al dia 20 com a tots els qui van adquirir localitats per a aqueixa funció, la possibilitat de triar la representació de ‘Les contes d’Hoffmann’ que millor s’ajuste a les seues necessitats. A aquest efecte, es remetrà als afectats un formulari amb el procediment.

 

‘Les contes d’Hoffmann’

Marc Minkowski, consagrat com el millor intèrpret d’Offenbach del moment, assaja actualment la completíssima versió d’aquesta obra que ell mateix va preparar en 2012 amb Les Musiciens du Louvre amb els cossos estables de les Arts i un elenc estel·lar.

El centre d’arts reuneix per a aquesta ocasió grans figures de la lírica internacional que cantaran per primera vegada en l’òpera valenciana: el tenor John Osborn, en el paper protagonista; la soprano Pretty Yende, que encarna per primera vegada en la seua carrera les quatre idíl·liques muses, i el baix-baríton Alex Esposito, que dona vida als quatre dimonis antagonistes d’Hoffmann.

Johannes Erath signa la direcció escènica d’aquest muntatge de la Semperoper de Dresden, que recrea les vivències reals i oníriques que experimenta el poeta en un exercici teatral poderós i abundant en moments visualment cridaners que estimulen la imaginació de l’espectador.

La primera funció de ‘Les contes d’Hoffmann’ tindrà lloc el dia 23 de gener (18.00 h). Les Arts recorda que les representacions restants, previstes per al dimecres 26, divendres 28 i dilluns 31, començaran en aquesta ocasió a les 19.00 h.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts