Manuel Lombo presenta en Les Arts ‘Cante y Punto’ - Les Arts, València

Manuel Lombo presenta en Les Arts ‘Cante y Punto’

• El cantant de Dos Hermanas presenta un recorregut pels diferents estils del flamenc en el seu recital en el Teatre Martín i Soler
• Arcángel, Mayte Martín i María Terremoto protagonitzen les pròximes actuacions del cicle que Les Arts dedica al ‘cante jondo’

València (25.11.21). Manuel Lombo proposa un recorregut pels diferents estils del flamenc amb l’espectacle ‘Cante y Punto’, que presenta aquest dissabte, 27 de novembre, a les 21.00 h, en el cicle ‘Les Arts és Flamenco’.

El Teatre Martín i Soler rep una de les sensacions del ‘cante jondo’ de l’actualitat. Protagonista d’una vertiginosa carrera, el cantant de Dos Hermanas és una de les veus imprescindibles en els certàmens i els festivals consagrats a aquest art, a més d’un nom habitual en les programacions dels principals teatres i sales de concert espanyoles, amb importants plens en escenaris com el teatre Maestranza de Sevilla o a l’Auditori Nacional.

En la visita a València, l’artista natzaré ofereix un recital ajustat al més pur de l’essència dels diferents cantes. Buleries, ‘tientos’, fandangos, malaguenyes o seguidilles, entre altres pals, componen el programa amb el qual l’intèrpret natzaré mira els seus orígens com a ‘cantaor’, acompanyat per Pedro Sierra a la guitarra i Laura Marchena i Cristina Tovar en els cors i palmes.

Manuel Lombo destaca pel seu fort carisma en els escenaris, així com per la capacitat de connexió amb el públic, que l’han fet mereixedor de nombrosos premis i distincions.

Artista polifacètic, ‘cantaor’, autor i compositor, l’intèrpret sevillà fa també gala de la seua versatilitat amb un repertori eclèctic, que inclou des del flamenc més ortodox fins a incursions en disciplines com el pop aflamencat, les lletres tradicionals o la música melòdica.

Les Arts recorda que les entrades per al concert de Manuel Lombo tenen un preu únic de 30 euros. Arcángel, Mayte Martín i María Terremoto protagonitzen les pròximes actuacions del cicle que Les Arts dedica al ‘cante jondo’ en el Teatre Martín i Soler.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts