Les Arts programa la seua activitat didàctica inclusiva ‘Sent la música’  - Les Arts, València

Les Arts programa la seua activitat didàctica inclusiva ‘Sent la música’ 

Les Arts és Educació 

  • La proposta al voltant de l’efecte Mozart està estructurada per a afavorir la inclusió de xiquets amb necessitats educatives especials
  • El programa didàctic ha reservat dobles funcions els dies 30 i 31 d’octubre i 6 i 7 de novembre per al públic familiar

València (29.10.21). El Palau de les Arts ha programat 14 funcions de ‘Sent la música’, l’activitat inclusiva que estimula el desenvolupament sensorial dels més menuts a través de l’efecte Mozart, a l’Aula Magistral fins al pròxim 7 de novembre.

‘Sent la música’ és una proposta didàctica dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 10 anys. Aquesta activitat està estructurada per a afavorir la inclusió de xiquets amb necessitats educatives especials. La ‘Sonata per a dos pianos en Re major, K 448’ de Wolfgang Amadeus Mozart, s’utilitza com a vehicle d’ajuda en el desenvolupament sensorial i en el procés d’integració en el grup.

L’elecció de l’obra respon al conegut efecte Mozart, que ha sigut objecte de nombrosos estudis per l’acció i l’impacte positiu sobre les habilitats cognitives de l’oient de les composicions del geni de Salzburg.

Així mateix, ‘Sent la música’ permet a l’alumnat, de manera transversal, conéixer el piano com a instrument de la família de la corda, a més de la seua naturalesa, timbre i registres.

El grup, amb un màxim de 24 assistents per sessió, participa des del mateix escenari en cadascuna de les accions que es deriven d’aquesta forma musical. Durant l’activitat se succeeixen diferents reptes de treball, a través dels quals es potencia en equip, o de manera individual, l’autoestima i la seguretat en u mateix.

L’activitat en tot moment està dirigida per un monitor que vertebra i guia les parts de la sonata que interpreten Judit Kertész i Antonio Galera amb el piano.

Funcions familiars

‘Les Arts és Educació’ reservarà huit de les funcions d’aquesta proposta al públic familiar amb dobles sessions, a les 12.00 i a les 17.00 h, els caps de setmana del 30 al 31 d’octubre i del 6 al 7 de novembre.

Les localitats tenen un preu únic de 9 euros i estan exclusivament reservades per a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys, que poden accedir a la sala acompanyats de dos adults cadascun. Durant l’espectacle, els adults es quedaran al pati de butaques observant com es desenvolupa l’activitat a l’escenari.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts