Les Arts inaugura la Temporada 2021-2022 amb dos concerts simfònics a la província d’Alacant  - Les Arts, València

Les Arts inaugura la Temporada 2021-2022 amb dos concerts simfònics a la província d’Alacant 

Les Arts inaugura la Temporada 2021-2022 amb dos concerts simfònics a la província d’Alacant 

  • L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la direcció de Juanjo Mena, interpreta les simfonies número 4 i 7 de Beethoven
  • La formació titular de les Arts visita l’Auditori Teulada Moraira i el Teatre Calderón d’Alcoi, els dies 3 i 4 de setembre, respectivament

València (29.8.21). El Palau de les Arts inaugura la Temporada 2021-2022 amb dos concerts de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) a la província d’Alacant sota la direcció de Juanjo Mena.

D’aquesta manera, la formació titular de les Arts oferirà un monogràfic de Beethoven a l’Auditori Teulada i el Teatre Calderón d’Alcoi, capital cultural valenciana, els dies 3 i 4 de setembre, respectivament.

El director artístic, Jesús Iglesias Noriega, ha subratllat la importància d’inaugurar temporada fora de València per a un projecte de vocació autonòmica com les Arts i que aposta per desenvolupar una programació vertebradora i per a tota la ciutadania, més enllà dels voltants de l’edifici dissenyat per Calatrava.

Juanjo Mena, un dels directors espanyols més reconeguts del circuit internacional i acreditat expert en l’obra de Beethoven proposa per a la inauguració de ‘Les Arts és Simfònic’ dues peces imprescindibles del seu catàleg, les simfonies número 4, concebuda per a una orquestra d’un virtuosisme implacable, i la número 7, una catedral simfònica d’exuberant sonoritat.

El programa ha sigut exclusivament concebut per a aquests concerts dins de l’aposta per incrementar la presència de les Arts a Alacant, com a complement a accions d’àmbit autonòmic desenvolupades amb Cultura de la Generalitat, com la gira ‘Les Arts amb Tu’ o el tour de ‘Les Arts Volant’ més enllà de la província de València.

Less Arts ofereix també, en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura en Castelló, una completa oferta artística a la capital de La Plana dins de la Temporada 2021-2022, amb concerts de l’OCV amb Riccardo Minasi, Josep Pons, James Gaffigan i Mark Elder a l’Auditori, una funció de l’òpera ‘Un avvertimento ai gelosi’, de Manuel García, al Teatre Principal i els recitals del Centre de Perfeccionament al Museu de Belles Arts.

Així mateix, les Arts incrementarà la seua presència a la província de Castelló, amb una col·laboració regular amb l’Auditori de Peníscola que començarà aquesta temporada.

 

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts