La cantaora Argentina en València, 23 de abril, en el Teatre Martín i Soler.

Argentina dedica la seua actuació a les Arts al repertori flamenc més pur 

Les Arts és flamenc 

  • L’artista de Huelva estarà acompanyada per José Quevedo ‘Bolita’ a la guitarra i Los Mellis en cors, palmes i ‘jaleos’
  • Niño de Elche clausura el 7 de maig, al Teatre Martín i Soler, el segon cicle que les Arts dedica al flamenc

València (20.04.21). Argentina, l’artista de Huelva, dedica la seua actuació d’aquest divendres, 23 d’abril, al Teatre Martín i Soler dins del cicle ‘Les Arts és flamenc’, al repertori més pur del ‘cante jondo’.

Acompanyada per José Quevedo ‘Bolita’ a la guitarra i Los Mellis en cors, palmes i ‘jaleos’, la ‘cantaora’ ha preparat un programa de cant clàssic per al públic de les Arts, en el qual interpretarà ‘palos’ del flamenc tradicional.

Artista de veu poderosa i fraseig elegant, Argentina és una de les grans dames del flamenc actual, de presència ineludible en els principals cicles dedicats a aquest gènere.

La seua irrupció en 2006 amb l’àlbum ‘Argentina’ es va convertir en un dels debuts més celebrats del gènere, amb el Premi de la Crítica al Millor disc de ‘Cante’ Revelació, a més de copar els primers llocs en les llistes d’èxits de les principals radiofórmules de música andalusa.

Dues vegades nominada als Grammy llatins, la figura de l’artista de Huelva, amb cinc discos en el mercat, creix imparable en el panorama musical nacional amb actuacions en els principals teatres i auditoris espanyols, així com en el circuit internacional, especialment als Estats Units, on ha actuat en el Hollywood Bowl juntament amb la Filharmònica de Los Angeles sota la direcció de Gustavo Dudamel, i en la mítica sala SOB’s de Nova York.

Argentina destaca, així mateix, per la versatilitat de la seua veu, que li permet fer propis des del flamenc gèneres com el fado, el tango, el bolero, la ranxera, la copla… La ‘cantaora’ acaba de llançar el seu últim senzill, ‘Que alguien me diga’, una nova versió del tema del gran autor panameny Omar Alfanno.

Les Arts recorda que les localitats per al concert d’Argentina tenen un preu únic de 30 euros.

Amb aquesta actuació, Argentina torna al Palau de les Arts, on va actuar per primera vegada en 2012 com a artista convidada del Ballet Nacional d’Espanya en ‘Suite Sevilla’.

Les Arts és flamenc 

Niño de Elche, el 7 de maig, serà l’encarregat de clausurar la segona edició de ‘Les Arts és flamenc’ al Teatre Martín i Soler. Les Arts, en l’obertura a nous públics, dedica en la seua programació un cicle monogràfic al flamenc, declarat patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO. A través de figures destacades del cant flamenc, el centre d’arts busca oferir als amants del gènere una oferta amb què gaudir de la diversitat d’un dels senyals d’identitat més importants de la cultura espanyol


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts