Matins a Les Arts | Les Arts És per a tots | Les Arts Valencia

Les Arts obri les seues portes aquest diumenge amb una nova sessió de ‘Matins a Les Arts’

  • Per cinc euros, el públic pot gaudir d’un recital de ‘lied’ i cançó de cambra a la sala principal
  • El prestigiós pianista Rubén Fernández Aguirre acompanyarà els cantants del Centre de Perfeccionament en aquesta sessió

València (25.03.21). El Palau de les Arts torna a obrir les seues portes aquest diumenge, 28 de març, a les 12.00 hores, amb una nova sessió de ‘Matins a Les Arts’ amb els cantants del Centre de Perfeccionament com a protagonistes.

La sala principal és, una vegada més, l’escenari d’aquesta activitat, amb què les Arts convida la ciutadania a descobrir l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava, conéixer ‘in situ’ la seua activitat artística de la mà dels seus principals actius i contemplar una exposició de vestuari de les produccions més aplaudides del teatre per tan sols cinc euros.

Rubén Fernández Aguirre, un dels mestres repertoristes més sol·licitats en l’actualitat, acompanya els artistes del Centre de Perfeccionament: les sopranos Aida Gimeno i Larisa Stefan; les mezzosopranos Amber Fasquelle i Evgeniya Khomutova; els tenors Jorge Franco i Joel Williams; el baríton Oleh Lebedyev i el baix-baríton Max Hochmuth.

Les Arts dedica aquesta ‘matinée’ al ‘lied’ i les seues múltiples expressions amb pàgines d’alguns dels autors més rellevants dels segles XIX i XX. Barber, Brahms, Txaikovski, Duparc, Fauré, Liszt, Rajmáninov, Ravel i Schubert conformen el programa d’aquesta sessió, que també inclou un record al recentment difunt Antón García Abril amb dues cançons que pertanyen als seus cicles ‘Siete canciones de amor’ i ‘Homenaje a Gayarre’.

Com a complement a l’actuació, el vestíbul principal ofereix una exposició del vestuari que Mariana Fracasso va dissenyar per a la producció de les Arts de ‘Narciso’, de Domenico Scarlatti. L’òpera, amb direcció d’escena de Davide Livermore, va rendir tribut a l’estètica que Wes Anderson va idear per a la seua premiada pel·lícula ‘El gran hotel Budapest’.

Les Arts amb seguretat

Les Arts recorda que compleix escrupolosament la normativa de les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat del públic en tots els seus espectacles.

A més de la presa de temperatura i de l’ús obligatori de màscara, el personal habilitat vigila que el manteniment de la distància interpersonal siga l’adequat, i també hi ha un accés i desallotjament de la sala controlat per a evitar aglomeracions.

A aquestes mesures s’uneixen altres com l’ús restringit de lavabos i ascensors, diferents punts dispensadors de gel hidroalcohòlic, junt amb la permanent renovació de l’aire durant les 24 hores i la desinfecció diària amb productes biocides autoritzats.

Així mateix, des de la direcció del teatre es prega al públic que planifique la seua arribada amb antelació suficient per a garantir un accés fluid a la sala.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts