Les Arts emet des del seu web ‘Lucrezia Borgia’ amb Mariella Devia com a protagonista - Les Arts, València

Les Arts emet des del seu web ‘Lucrezia Borgia’ amb Mariella Devia com a protagonista

El Palau de les Arts continua amb el cicle ‘Òpera des de casa’ amb l’emissió de ‘Lucrezia Borgia’, de Donizetti, protagonitzada per la soprano Mariella Devia.

Després de finalitzar la col·laboració amb Unitel amb l’emissió de ‘Fidelio’, les Arts amplia l’oferta d’òpera en línia, que es prolongarà fins al pròxim 30 d’abril. D’aquesta manera, a més de l’òpera de Gaetano Donizetti, des del web de les Arts es podrà visionar també ‘Li cinesi’, de Gluck, el dilluns 27, i ‘Il corsaro’, de Verdi, el dijous dia 30.

A partir de les 20.00 hores del 24 d’abril i fins a les 20.00 hores del dilluns 27 d’aquest mes, el web de les Arts ofereix de manera lliure i gratuïta un dels títols de referència del bel canto en un muntatge d’Emilio Sagi amb direcció musical de Fabio Biondi.

La soprano italiana Mariella Devia, en una de les seues últimes actuacions abans de retirar-se dels escenaris, encarna l’enigmàtica filla del papa Alexandre VI, un dels papers més exigents de tot el repertori belcantista. L’acompanyen en el repartiment el tenor nord-americà William Davenport, el baix-baríton croat Marko Mímica i la mezzosoprano valenciana Silvia Tro Santafé.

El dilluns 27, a partir de les 20.00 hores, les Arts ofereix ‘Li cinesi’ de Gluck. Sota la batuta de Fabio Biondi, la soprano italiana Désirée Rancatore, la mezzosoprano sueca Ann Hallenberg i la valenciana Silvia Tro Santafé, junt amb el tenor italià Anicio Zorzi Giustiniani, interpreten aquesta òpera en un acte, en versió de concert, registrada a l’Auditori de les Arts.

L’òpera ‘Li cinesi’ versa sobre les aspiracions de tres dones xineses que, després d’escoltar els relats que circulen sobre Occident, senten l’atracció de voler viure la seua vida, sensibles al desig d’un món imaginari en el qual (aparentment) hi ha una major llibertat.

Tanca la programació d’‘Òpera des de casa’ ‘Il corsaro’, de Verdi, gràcies a la col·laboració del prestigiós canal de televisió Mezzo, que ha cedit per a aquest propòsit l’enregistrament que va fer d’aquesta obra durant les seues representacions a les Arts en 2018.

El dijous 30 d’abril, a les 20.00 hores, els espectadors tenen la possibilitat de descobrir, des del web de les Arts, una de les obres menys conegudes i representades de Giuseppe Verdi, que l’alemanya Nicola Raab va posar en escena en una nova producció amb Fabio Biondi en el podi.

El tenor Michael Fabiano encapçala el repartiment d’aquesta obra, en què figuren també Oksana Dyka, Vito Priante, Kristian Mkhitaryan i Evgeny Stavinsky.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts