Les Arts trasllada el recital de ‘Lied’ de la soprano Ainhoa Arteta al 15 de març - Les Arts, València

Les Arts trasllada el recital de ‘Lied’ de la soprano Ainhoa Arteta al 15 de març

El Palau de les Arts trasllada al dia 15 de març el recital de la soprano Ainhoa Arteta, que, acompanyada pel pianista Malcolm Martineau, clausurarà a la Sala Principal el primer cicle de ‘Lied’ en la història del teatre.

Així mateix, també s’avança al dia 19 de febrer la conferència de Ramon Gener, en la qual el conegut humanista i divulgador musical analitzarà les claus de l’òpera ‘Il viaggio a Reims’, de Rossini, a l’Auditori.

Les Arts, dins del seu compromís institucional amb l’activitat i amb el teixit cultural valencià, fa aquestes dues modificacions per a garantir la celebració de la totalitat dels concerts anunciats hui pel Palau de la Música en la seua temporada d’abonament.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts