Rebeka Lokar i Teresa Romano cantaran el paper de 'Turandot' en les pròximes funcions de les Arts - Les Arts, València

Rebeka Lokar i Teresa Romano cantaran el paper de ‘Turandot’ en les pròximes funcions de les Arts

El Palau de les Arts comunica que les sopranos Rebeka Lokar i Teresa Romano cantaran el paper de ‘Turandot’ en les restants funcions programades de l’òpera homònima de Giacomo Puccini. La soprano nord-americana Jennifer Wilson, que va estrenar el títol el passat 17 d’octubre, no cantarà per motius mèdics.

La soprano eslovena Rebeka Lokar debuta a les Arts dissabte, 20 d’octubre, i cantarà també l’última funció, programada per al dia 31 d’aquest mateix mes. Per la seua banda, Teresa Romano, a més de la representació del dia 26 que ja tenia assignada, encarnarà la cruel princesa el 23 i 28 d’octubre.

Rebeka Lokar és una soprano eslovena que compta amb treballs per a mestres de la talla de Gianandrea Noseda, Renato Palumbo o Daniel Oren.

A més del paper de Turandot, que ha cantat en espais com l’Arena de Verona, el Regio de Torí, el teatre Pérez Galdós de Las Palmas o el Festival Pucciniano Torre del Lago, el seu repertori inclou rols complexos entre els quals destaquen Abigaille (‘Nabucco’), Santuzza (‘Cavalleria Rusticana’), Cio-cio-san (‘Madama Butterfly’), Minnie (‘La fanciulla del West’) o Leonora (‘La forza del destino’).

Entre els seus compromisos per a les pròximes temporades, destaquen ‘Nabucco’ a Maribor (Eslovènia), en el Festival Verdi de Parma, que dirigeix Roberto Abbado, i en el Teatro Massimo de Palerm, així com ‘Turandot’ en el NCAP de Pequín o ‘Madama Butterfly’ a Nàpols i Torí.

Per la seua banda, Teresa Romano va iniciar el seu camí líric en l’Academia del Teatro alla Scala. Poc de temps després va començar a debutar en els teatres més importants d’Itàlia i de la resta d’Europa, junt amb músics com Claudio Abbado, Riccardo Muti i Plácido Domingo.

Actuacions ressenyables inclouen ‘Così fan tutte’, dirigida per Ottavio Dantone, i ‘Il viaggio a Reims’ a la Scala; un concert amb la Filarmonica della Scala i Daniele Gatti; ‘Falstaff’ junt amb Ambrogio Maestri; ‘La clemenza di Tito’ amb el mestre Jeffrey Tate en el San Carlo de Nàpols; ‘Mefistofele’ en l’Òpera de Roma; concert dedicat a Pergolesi a Bolonya i a Jesi, sota la direcció de Claudio Abbado, i l”Otello’ verdià en un concert homenatge a Plácido Domingo en l’Arena de Verona.

La intèrpret del país transalpí ha cantat el paper de ‘Turandot’ a Càller, Torí, Verona, i en el Circuito Lombardo.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts