Ramon Gener analitza amb el públic de les Arts els detalls de la temporada 2018-2019 - Les Arts, València

Ramon Gener analitza amb el públic de les Arts els detalls de la temporada 2018-2019

L’humanista i divulgador musical Ramon Gener analitza el dimecres que ve, 13 de juny, a les 19.30 hores, els detalls de les diferents propostes que conformen la temporada 2018-2019 del Palau de les Arts.

La Sala Principal acull el respectat comunicador, que ja va omplir les més de 1.400 butaques de la sala amb la seua anàlisi de la temporada 2016-2017. Ramon Gener, a més, mantindrà el seu compromís amb l’òpera de València i el cicle de conferències “Les Arts és òpera”, en què fa un exhaustiu repàs, i al mateix temps amé, als principals aspectes dels títols que es representen al teatre.

Les Arts recorda que l’accés a la presentació de la temporada és només mitjançant invitació, que haurà de ser sol·licitada dins dels terminis establits: l’11 de juny per als abonats i un dia després per al públic general.

A aquest efecte, les Arts ha habilitat un formulari en línia en l’apartat “Venda d’entrades”, de la pàgina web clicar ací . En aquest sentit, el centre d’arts recorda que tots els terminis de sol·licitud comencen a les 10.00 h i acaben a les 23.59 h.

S’assignaran un màxim de quatre localitats per abonat i dues per cada sol·licitant del públic general.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts