Els artistes del Centre Plácido Domingo interpreten 'lieder' de Mahler acompanyats per Roger Vignoles - Les Arts, València

Els artistes del Centre Plácido Domingo interpreten ‘lieder’ de Mahler acompanyats per Roger Vignoles

Els cantants del Centre Plácido Domingo interpreten el diumenge, 10 de juny, a les 18.00 hores, el cicle de ‘lieder’ ‘Des Knaben Wunderhorn’ de Gustav Mahler, acompanyats al piano per Roger Vignoles.

Els artistes de la novena promoció d’aquest projecte, amb seu al Palau de les Arts, culminen així una setmana d’intens treball amb el reputat pianista britànic, reconegut internacionalment com un dels més destacats repertoristes i músics de hui en dia.

Roger Vignoles acompanya regularment importants veus als teatres i auditoris més prestigiosos del món. Entre els seus col·laboradors figuren primers noms com Kiri Te Kanawa, Anne Sophie von Otter, Anne Schwanewilms, El?na Garan?a, Dorothea Röschmann, Sir Thomas Allen i Matthew Polenzani, entre molts altres.

Destaca, a més, la seua àmplia discografia, que comprén des del ‘lied’ alemany, passant per la ‘mélodie’ francesa i la cançó espanyola, fins a arribar a les cançons de cabaret. El mestre britànic compagina, així mateix, la seua activitat artística amb la formació en la seua Anglaterra natal, a més d’impartir classes magistrals en centres de referència com la Juilliard School de Nova York.

Aquest diumenge, les sopranos Marianna Mappa, Giorgia Rotolo, Annya Pinto i Elena Schirru; les mezzosopranos Olga Syniakova i Maria Volgina; els tenors Matheus Pompeu i Andrés Sulbarán; els barítons Jorge Eleazar Álvarez i César Méndez; el baríton-baix Arturo Espinosa, i el baix Andrea Pellegrini clausuren l’activitat pròpia del Centre.

Les entrades per al cicle de ‘lieder’ del Centre Plácido Domingo tenen un preu únic de 15 euros.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts