Les Arts convoca audicions per a la borsa de treball de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana - Les Arts, València

Les Arts convoca audicions per a la borsa de treball de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana

El Palau de les Arts Reina Sofía realitzarà el pròxim mes de setembre audicions per a la borsa de treball de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), la formació titular de l’enclavament cultural.

Segons les bases de la convocatòria, que publica hui el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV), el procés regularà la borsa que regirà la contractació en l’OCV per a cobrir reforços temporals, baixes i excedències. La vigència de durada de la borsa serà de tres temporades i s’estendrà fins al curs líric 2019-2020.

El procés, la informació del qual també està disponible en la mateixa pàgina web de Les Arts, www.lesarts.com, seleccionarà músics per als instruments següents: viola, violí, fagot, flauta, trompeta i percussió.

Els interessats poden remetre la seua sol·licitud fins al 31 d’agost, inclusivament, a través del portal web http://www.muv.ac/orquestra-de-la-comunitat-valenciana. Muv.ac és una pàgina web especialitzada en la gestió d’aquest tipus de processos que utilitzen actualment més de 100 agrupacions musicals. Teatres d’òpera com ara la Staatsoper de Viena i la Komische Oper de Berlín, a més de formacions com ara la Gewandhaus Orchester de Leipzig, la Mahler Chamber Orchestra o la Tonhalle de Zuric són usuaris d’aquest portal.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es durà a terme la preselecció dels candidats per currículum i mèrits. La valoració curricular es farà en funció dels paràmetres següents: formació musical, experiència prèvia en orquestres professionals, premis obtinguts i altres mèrits. Cada aspirant rebrà a través del correu electrònic especificat en la mateixa inscripció, una notificació respecte de la seua admissió o no, des de la plataforma muv.ac.

Les Arts realitzarà durant la segona quinzena de setembre les diferents proves, que començaran el dia 15 amb la selecció per a viola, a la qual seguiran les audicions de flauta (16), fagot (17), trompeta (18), percussió (22) i violí (30).

Les audicions seran públiques fins a completar-se l’aforament de la sala en què es realitzen.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts