Les Arts posa a la venda abonaments per a la pretemporada a partir de 50 euros - Les Arts, València

Les Arts posa a la venda abonaments per a la pretemporada a partir de 50 euros

El Palau de les Arts Reina Sofía inicia el divendres, 16 de juny, la comercialització dels abonaments per als sis espectacles que componen la tercera pretemporada a preus populars.

L’oferta de 2017 inclou ‘Madama Butterfly’, de Puccini; l’espectacle de La Fura dels Baus sobre ‘El Amor Brujo’, de Falla; l’òpera en concert ‘Le Cinesi’, de Gluck; a més dels concerts: ‘Petite messe solennelle’, de Rossini, ‘Música aquàtica’, de H�ndel; i la gala lírica ‘Noves Veus’.

Els preus dels abonaments oscil·len entre els 50,50 euros en la proposta més econòmica, dirigida als titulars del Carnet Jove en zona 3, fins als 140 euros que costa l’abonament no renovable per a públic general en zona de màxima visibilitat.

Els descomptes, que varien entre el 20% dirigit al públic general, el 30% per a abonats i el 50% destinat als posseïdors del Carnet Jove, s’apliquen sobre les tarifes ja reduïdes de la Pretemporada, amb localitats entre 7 i 50 euros per a òpera i ballet a la Sala Principal, entre 10 i 20 euros per als concerts a l’Auditori i 15 euros per als espectacles al Teatre Martín i Soler.

La venda general de localitats de la Pretemporada començarà el 29 de juny, a les 18.00 h en la pàgina web de Les Arts www.lesarts.com, i un dia després a través de la resta de canals de comercialització habituals: les Taquilles de Les Arts, la línia de venda telefònica 961 975 900, Ticketmaster i Instant-Ticket.

Dues òperes, un ballet i tres concerts

Fabio Biondi inaugurarà el 5 d’octubre les activitats de Pretemporada amb obres de H�ndel i Rameau, a qui seguirà, el dia 11, el primer títol d’òpera: ‘Madama Butterfly’, de Puccini, la direcció del qual recau en Diego Matheuz, la nova estrela del Sistema Veneçolà d’Orquestres. En l’escenari, dos jóvens estreles: la soprano armènia Liana Aleksanyan, que va debutar en La Scala de Milà amb Riccardo Chailly en aquest mateix paper i el toledà Sergio Escobar, que recentment va salvar ‘in extremis’ el comiat de Zubin Mehta del Maggio Musicale Fiorentino. El jove valencià Emilio López, que va començar la seua carrera en el centre d’arts, firma la direcció d’escena de la primera nova producció de la Temporada.

El 2 de novembre, Fabio Biondi dirigeix, en versió de concert, el primer títol dins de la col·laboració amb l’Agència Valenciana del Turisme: ‘Le cinesi’, de Gluck, òpera sobre les diferències culturals entre orient i occident, amb dues primeres veus a l’Auditori: la soprano italiana Desirée Rancatore i la mezzo sueca Ann Hallenberg. Una setmana després, el dia 7, el mestre palermità debuta amb Rossini a Les Arts i la seua obra sacra ‘Petite Messe Solennelle’.

La Fura dels Baus torna el 10 de novembre amb cinc funcions d”El Amor Brujo’, de Falla. Carlus Padrissa dirigeix aquest espectacle al voltant de la cèlebre gitanalla i altres obres del compositor espanyol, que combina paraula, foc, màgia, arena i aigua en una festa per als sentits. Al podi, debuta amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana una de les jóvens batutes més prometedores del panorama nacional, el madrileny Andrés Salado.

Per segon any consecutiu, els artistes del Centre Plácido Domingo clausuren la Pretemporada amb el concert ‘Noves Veus’, amb fragments d’òpera en el programa, que acollirà el Teatre Martín i Soler el 25 de novembre.

 


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts