Les Arts realitza una venda extraordinària amb les últimes localitats per a 'La traviata' el pròxim 7 de febrer - Les Arts

Les Arts realitza una venda extraordinària amb les últimes localitats per a ‘La traviata’ el pròxim 7 de febrer

El Palau de les Arts Reina Sofía estableix una jornada de venda extraordinària amb les últimes localitats disponibles per a La traviata el pròxim 7 de febrer. Amb aquest motiu, el centre d’arts habilita els seus tres canals de compra habituals: les taquilles de l’edifici, que romandran obertes aqueix dia de 10.00 h a 19.00 h ininterrompudament i, a partir de les 10.30 h, la pàgina web www.lesarts.com i la línia de venda telefònica 961 975 900.

Les Arts ofereix un total de 300 entrades entre totes les categories de preus, per a les set representacions del clàssic de Verdi, inclosa la funció amb preus populars del dimecres 22 de febrer. L’enclavament cultural comunica, no obstant això, que només es podrà adquirir un màxim de dues localitats a través de qualsevol dels canals.

La quota d’entrades preveu també els descomptes per als col·lectius beneficiaris del programa ‘Les Arts: Un espai per a tots els públics’: titulars del carnet Jove, ISIC, jubilats, persones en situació de desocupació, famílies nombroses o ciutadans amb un grau de minusvalidesa superior al 33%. En aquest sentit, es recorda que la reducció del preu és del 50% en la compra de les entrades per a les funcions ordinàries i del 35% en el cas de les entrades per a la funció del dia 22.

Així mateix, per primera vegada, els beneficiaris del programa podran tramitar les seues compres a través del canal online des de qualsevol punt del territori valencià. Únicament hauran de seleccionar la tarifa ArtsxTots durant el procés de compra, encara que hauran d’acreditar posteriorment la seua condició personal de beneficiari en el moment de retirar les entrades, que tan sols podran arreplegar-se una hora abans de la representació corresponent.

D’altra banda, Les Arts recorda que es manté la quota del 5% de localitats per a cada funció de La traviata, que la llei autonòmica obliga a posar a la venda el mateix dia de l’espectacle.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts