Ramón Tebar dirigeix aquest cap de setmana el concert líric ‘Noves Veus’ a Les Arts i a l'Auditori de Castelló - Les Arts, València

Ramón Tebar dirigeix aquest cap de setmana el concert líric ‘Noves Veus’ a Les Arts i a l’Auditori de Castelló

Ramón Tebar dirigeix aquest dissabte, 26 de novembre, a Les Arts i el diumenge 27 a l’Auditori de Castelló, el concert líric ‘Noves Veus’.

Els artistes de la huitena promoció del Centre Plácido Domingo, acompanyats per l’Orquestra del Palau de les Arts, ofereixen àries, duos i concertants de grans títols del repertori sota la batuta del principal director invitat de Les Arts.

El mestre Tebar, que realitza la seua primera col·laboració amb els jóvens intèrprets, tornarà al mes de febrer per a ‘La traviata’, la seua tercera òpera de Giuseppe Verdi a la capital del Túria després dels seus èxits amb ‘Nabucco’ i ‘Aida’ en anteriors temporades.

El programa de ‘Noves Veus’ inclou fragments d’òperes de Bizet (‘Les pêcheurs de perles’), Boito (‘Mefistofele’), Delibes (‘Lakmé’), Massenet (‘Manon’ i ‘Werther’), Mozart (‘Così fan tutte’, ‘Die Zauberflöte’, ‘La clemenza di Tito’ i ‘Le nozze di Figaro’) i Puccini (‘La Bohème’ i ‘La rondine’)..

centre-de-perfeccionament-octava-promocion

El passat 24 de juny, un jurat presidit per Plácido Domingo va triar els 16 cantants que es presenten aquest dissabte i diumenge de forma oficial al públic de la Comunitat Valenciana: Jorge Álvarez, Pablo Aranday, Michael Borth, Anna Bychkova, Karen Gardeazabal, Nozomi Kato, Fabián Lara, Alejandro López, Marianna Mappa, Moisés Marín, Rita Marques, Gustavo Adolfo Palomo, Andrea Pellegrini, Giorgia Rotolo, Andrés Sulbarán i Olga Zharikova.

Junt amb Domingo van estar presents en aquella prova final Joan Matabosch, director artístic del teatre Reial, Umberto Fanni, director general de la Royal Opera House de Masqat (Oman), a més de Davide Livermore en la seua doble faceta de director artístic de Les Arts i d’aquest projecte, així com Enedina Lloris, membre del claustre del Centre Plácido Domingo.

Les Arts va informar que l’aforament per a ‘Noves Veus’ a València, al teatre Martín i Soler de l’edifici de Calatrava, està complet, excepte el 5% de localitats que el teatre, d’acord amb la llei autonòmica, posa a la venda el mateix dia de l’espectacle.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts