Les Arts ofereix espectacles gratuïts i accés lliure als seus espais en la IX Jornada de Portes Obertes - Les Arts

Les Arts ofereix espectacles gratuïts i accés lliure als seus espais en la IX Jornada de Portes Obertes

El Palau de les Arts Reina Sofía celebrarà diumenge que ve, 25 de setembre, la seua IX Jornada de Portes Obertes, en la qual proposa, a més de visitar l’edifici, tres concerts gratuïts.

Les Arts obri aqueix dia des de les 11.00 h fins a les 19.00 h, ininterrompudament, perquè els ciutadans puguen conéixer els seus espais més emblemàtics: la Sala Principal, les Terrasses de les Palmeres, que serveixen d’accés a l’Auditori, o el Balcó de la Mar, amb vista a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El recorregut només està condicionat per la celebració dels diferents espectacles inclosos en l’oferta d’aquesta jornada. Els interessats poden gaudir també del servei de cafeteria, en la planta huitena de l’edifici amb vista al Jardí del Túria i en la planta onzena.

Així mateix, les taquilles de Les Arts romandran obertes el diumenge 25 per a tots aquells que desitgen informació o adquirir localitats per a les propostes de la II Pretemporada amb preus populars, que comença l’1 d’octubre i inclou títols com ‘L’elisir d’amore’, de Donizetti, i ‘El gato montés’, de Penella o concerts com ara ‘Cantúria Cantada’, ‘Gloria i Imeneo’ i ‘Noves veus’. El centre líric manté les tarifes d’aquesta iniciativa per a tots els públics, amb entrades per a òpera en la Sala Principal entre 7 i 50 euros, concerts en l’Auditori de 10 a 20 euros, i espectacles al Teatre Martín i Soler per 15 euros.

Tres propostes musicals gratuïtes

En l’apartat musical, el Teatre Martín i Soler acull dues sessions, a les 11.00 h i a les 16.00 h, d’un espectacle homenatge a la soprano valenciana Lucrezia Bori, musa de la Temporada 2016-2017 de Les Arts. L’actriu i ballarina Fatima Samles encarna la diva en el seu viatge pels diferents títols del nou curs que canten els artistes del Centre Plácido Domingo. Fragments de ‘La traviata’ com el cèlebre ‘Bríndisi’ o ‘Addio del passato’, a més d’àries d’altres òperes com “Werther”, “L’elisir d’amore” o ‘El gato montés’ integren el programa d’aquest concert-espectacle que dirigeix Emilio López.

Roberto Abbado, director musical de Les Arts, serà l’encarregat de fer el tancament a la Jornada de Portes Obertes amb un concert, també gratuït, a l’Auditori, a les 19.00 h. L’Orquestra de la Comunitat Valenciana sota la batuta del mestre milanés ofereix un programa amb les obres ‘Obertura Egmont’ de Beethoven, ‘Simfonia Nº8’ de Schubert, i ‘Simfonia Nº4’ de Mendelssohn-Bartholdy.

Les Arts recorda que és imprescindible sol·licitar entrada per a assistir a aquests espectacles. A aquest efecte, es distribuirà el 70% d’invitacions disponibles a través de la web www.lesarts.com a partir de les 10.00 h del dijous 22. El divendres 23 tindrà lloc un repartiment presencial del 30% de les entrades restants a partir de les 10.00 h a les Taquilles. Només s’assignaran dues localitats per usuari per a un dels tres concerts tant en el repartiment en línia com en el presencial.

Transmissió d”Otello’ des del Teatro Real de Madrid

El dissabte 24, a les 20.00 h, Les Arts se suma a les celebracions del bicentenari del Teatro Real amb la transmissió en directe des del coliseu madrileny d”Otello’, de Verdi.

L’Aula Magistral acull aquesta projecció gratuïta de l’òpera que ha inaugurat la Temporada 2016-2017 a Madrid, amb Gregory Kunde com a ‘el moro de Venecia’, paper amb què ja va debutar al Palau de les Arts en 2013, dirigit per Zubin Mehta en una producció de Davide Livermore.

George Petean (Iago) i Ermonela Jaho (Desdèmona) acompanyen el tenor nord-americà en el repartiment d’aquest “Otello”, que compta amb direcció musical de Renato Palumbo i escènica de David Alden.

El repartiment d’entrades per a la projecció d”Otello’ es farà el mateix dia 24, a partir de les 19.00 h, en les Taquilles de Les Arts fins a completar l’aforament de la sala


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts