Les Arts posa a la venda els passes de pretemporada amb sis espectacles des de 62 euros - Les Arts

Les Arts posa a la venda els passes de pretemporada amb sis espectacles des de 62 euros

El Palau de les Arts Reina Sofía iniciarà aquest dijous la comercialització dels passes per als espectacles de la segona pretemporada a preus populars que ofereix el centre d’arts.

Les Arts repeteix i amplia aquesta iniciativa, que tan bona acollida va tindre el passat any, amb una ocupació mitjana per damunt del 90%. Sis espectacles conformen l’oferta dels passes de pretemporada, amb preus que oscil·len des de 62 euros en la proposta més econòmica, la dirigida als titulars del Carnet Jove en zona 3, fins als 150 euros que costa el passe per a públic general en zona de màxima visibilitat.

Com a principal novetat, enguany els passes permeten, a més de l’entrada a l’activitat de pretemporada, assistir a la primera funció amb preus populars del curs líric regular. Serà el 22 de febrer de 2017, data de la penúltima representació de ‘La Traviata’, de Verdi, amb direcció musical de Ramón Tebar, posada en escena de Sofia Coppola, i vestuari de Valentino, amb un repartiment integrat per jóvens estreles.

La segona pretemporada de Les Arts començarà l’1 d’octubre amb l’òpera de Donizetti ‘L’elisir d’amore’, que es representarà en l’aplaudit muntatge de Damiano Michieletto, ambientat a la platja de la Malva-rosa, amb Keri-Lynn Wilson a l’orquestra, la segona dona que dirigeix òpera en els deu anys de vida del teatre.

Destacats intèrprets com ara William Davenport, Paolo Bordogna i Mattia Olivieri, conformen el repartiment d’aquesta obra que acollirà la Sala Principal els dies 1, 4, 7, 9 i 12 d’octubre.

L’òpera espanyola torna de la mà del valencià Manuel Penella amb ‘El gato montés’, que Les Arts programa amb motiu del centenari de la seua estrena al teatre Principal de València. Óliver Díaz, titular del teatre de la Zarzuela, assumeix la direcció musical d’aquesta obra que es presenta en un muntatge de José Carlos Plaza, amb primeres veus com ara Saioa Hernández, Andeka Gorrotxategi i Cristina Faus. “El gato montés” es podrà veure els dies 30 d’octubre i 1, 3 i 5 de novembre.

L’oferta de la pretemporada es complementa amb un monogràfic de Vivaldi sota la batuta de Fabio Biondi, director musical de Les Arts, el 6 d’octubre a l’Auditori; ‘Cantúria cantada’, de Carles Santos, a càrrec del ‘Cor de la Generalitat’, amb direcció de Dolors Ricart, el 10 de novembre; i una gala d’òpera amb els artistes del Centre Plácido Domingo, dirigida per Ramón Tebar, principal director invitat de l’òpera de València, el 26 d’aqueix mes.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts