SPLASH - Les Arts, València

SPLASH

SPLASH opera

Activitat completa

El programa didàctic del Palau de les Arts llança aquesta proposta dirigida als més menuts, aprofitant les vacances d’estiu. Durant els dies 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol de 2019, Les Arts ofereix una opció educativa, divertida i emocionant per a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen experimentar amb les arts i apropar-se a l’òpera des d’una perspectiva diferent a l’habitual. Música, educació vocal, expressió artística, corporal i audiovisual, són algunes de les disciplines sobre les quals es basen les diferents activitats plantejades durant aquestes jornades d’estiu.

Informació bàsica:

 • Edat: xiquets i xiquetes entre 7 i 10 anys.
 • Punt d’arribada i de recollida: punt de control d’accés, situat a nivell de piscines en el llit del Túria (justament al centre de l’edifici).
 • El preu inclou el material que s’utilitzarà en les activitats.
 • Horaris i preus.

(Amb desdejuni i dinar)

Arribada: de 8.30 h a 9.30 h

Recollida: de 15.00 h a 16.00 h

Preu per setmana: 150,00 €

(Amb desdejuni)

Arribada: de 8.30 h a 9.30 h.

Recollida: de 14.00 h a 14.15 h

Preu per setmana: 135,00 €

Arribada: de 9.30 h a 9.45 h

Recollida: de 14.00 h a 14.15 h

Preu per setmana: 125,00 €

HORARI

Horari splash VAL

ACTIVITATS

Activitat 1 i 3: Dinàmiques i reptes de grup.

Activitat 2: Descobreix Les Arts “A la recerca del tresor”.

Activitat 4: Construeix el teu instrument.

Activitat 5 i 6: Descobreix una òpera.

Activitat 7: Taller de Vestuari i Caracterització.

Activitat 8: Juguem amb les veus.

Activitat 9: Workshop Berklee.

Activitat 10: Splash.

Activitat 11: L’orquestra i els seus instruments.

Activitat 12: Dibuixa Les Arts.

CONDICIONS

 • Es prega màxima puntualitat a l’hora d’arribada i recollida dels xiquets i xiquetes.
 • Els xiquets i xiquetes hauran de vestir roba còmoda que els permeta moure’s sense dificultats.
 • Cada participant haurà de portar el seu esmorzar (no inclòs en el preu de la inscripció).
 • Per tal de no alterar l’organització i desplegament previst en la programació de cada dia, s’evitarà que els xiquets i xiquetes porten joguets personals, mòbils o altres aparells electrònics.
 • Els menors hauran de seguir les indicacions del personal responsable de les activitats del Palau de les Arts. En cas contrari, després de valorar la situació amb els tutors, l’entitat organitzadora de les activitats podria expulsar el xiquet o xiqueta dels tallers i no tindria dret a cap devolució econòmica.
 • En cas que el xiquet o xiqueta necessite rebre algun tipus de medicació, s’ha d’especificar i autoritzar degudament en l’apartat de la inscripció, i s’incidirà en els detalls que es consideren oportuns.
 • En cas d’indisposició d’algun menor, l’organització es posarà en contacte amb el pare, la mare o el tutor, per a informar-los de la situació i actuar segons les seues indicacions. En cas de no obtindre resposta immediata, es prendran les mesures que es consideren oportunes.
 • L’entitat organitzadora es reserva el dret de suspendre les sessions per causes alienes a la seua voluntat, o per no arribar al mínim d’aforament, i es compromet, en aquest cas, a retornar l’import abonat en la seua totalitat.
 • A partir de la segona inscripció d’un dels membres de la mateixa família, s’aplicarà un descompte del 10%, no acumulable.

Inscripció/Inscripción:

  DADES PERSONALS / Datos del padre/madre/tutor

  Altra persona de contacte* / Otra persona de contacto*:

  Dades de l’alumne assistent / Datos del alumno asistente:
  Altres dades / Otros datos:

  * Aquests camps són obligatoris / * Estos campos son obligatorios.  D’acord amb el que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 us comuniquem que les dades facilitades a través d’aquesta inscripció/sol·licitud, seran incorporades a un fitxer denominat NOMINAS, PERSONAL Y RECURSOS titularitat de PALAU DELS ARTS “REINA SOFÍA”, FUNDACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA a fi de formar part en les activitats o propostes del programa didàctic duts a terme per l’entitat. Les dades es conservaran durant el període de temps que es requerisca per a l’activitat i no seran cedides tret d’obligació legal.
  Aquestes dades seran utilitzades amb l’única finalitat de participació en l’activitat o programa didàctic corresponents per PALAU DELS ARTS “REINA SOFÍA”, FUNDACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA.
  Cas de produir-se alguna modificació en les vostres dades, us preguem que ens ho comuniqueu degudament.
  Així mateix, us informem que en qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament de les vostres dades, així com retirar el consentiment prestat o formular reclamacions davant l’autoritat de control. Aquestes accions podran exercir-se enviant la sol·licitud per correu electrònic a lopd@www.lesarts.com o per correu postal a AVINGUDA DEL PROFESSOR LÓPEZ PIÑERO (HISTORIADOR DE LA MEDICINA) 1, 46013 VALÈNCIA.


  Subscriu-te

  Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
  Regala Les Arts