SARA BARAS “SOMBRAS”

5 i 6 abril - 21:00 h
Sala Principal
Sara  Baras, que continua aferrant-se al flamenc de sempre per a portar-nos un pas més enllà, ens transportarà de nou a la dimensió que són els sentiments a flor de pell.
Sara Baras ens proposa un viatge a través del temps, dels colors, del silenci i de la bullícia, de la multitud i de la soledat, de la llum i de les ombres. Aquestes ombres que ens persegueixen o que ens acompanyen no deixaran de sorprendre’ns. Un recorregut on l’evolució constant de Sara Baras ens permetrà reconéixer tota la seua trajectòria, albirarem nous espais que ens evocaran de manera irremeiable l’aroma inconfusible del treball fet des de l’ànima.
Aquest espectacle naix des de l’ombra immensa de la farruca, que ha acompanyat a Sara de la mà, creixent amb ella, confonent moltes vegades la projecció i el projectat, ella també portarà a l’espectador a llocs nous on identificar-se, llocs on descansar o on voler ser un més de la companyia, per a poder acompanyar-la en l’aventura del sentir, voler ser nota de guitarra o carícia precisa del caixó, deixar-se anar després dels quejíos de les veus o agarrar-se amb força dels vestits.
Les zones de mobilitat reduïda NO tenen butaques i/o estan reservades per a les persones que necessiten accedir fàcilment.
Accés a menors de 16 anys acompanyats de tutor legal o adult autoritzat.
Els assistents menors d’edat de 16 o 17 anys, poden accedir sols al recinte sempre que entreguen l’autorització de menors emplenada pel seu pare, mare o tutor legal.