Estrella Morente

12 maig 2019 - 20:00 h
Auditori

Considerada una de les grans veus del flamenc actual, el concert d’Estrella Morente és una de les grans cites al Palau de les Arts Reina Sofía de València.


COPLA, així d’explícit i rotund, és el títol del nou treball discogràfic d’Estrella Morente. Un projecte que va arrancar amb son pare, i que presentarà en tota la seua dimensió a finals de febrer. És la tornada a l’estudi d’una les personalitats més irresistibles de la música. Estrella posseeix un profund coneixement del seu art, així com un gust refinat innat. S’ha convertit en punt de referència tant per a l’afició flamenca com per a amants de la música en general, al mesclar les influències amb solera de la seua Granada natal amb les últimes tendències del flamenc en el nou mil·lenni.


Lluny de pertànyer a temps pretèrits i d’estar caduca o esgotada, la copla ressorgeix en la seua veu profunda i sincera; la seua obra, pura i ortodoxa, conté elements únics i personals que constitueixen una verdadera revolució en el panorama de la tradició flamenca.