DÚO DINÁMICO GIRA 2018

23 de novembre 21.00 h
Auditori

El Dúo Dinámico és, sens dubte, el duo més important de la nostra música des dels seus inicis als anys 60. Amb una carrera de grans èxits, són un referent i una llegenda de la nostra música pop.


El 9 de setembre de 1959 Emi-Odeón va publicar un EP de quatre cançons: Recordándote, Cowboy, Alone i Little darling, va ser el primer disc del Dúo Dinámico. Després vindrien grans èxits com Quisiera ser, Eres tú, Somos jóvenes, Quince años, Bailando el twist, Lolita twist, Como ayer, Balada gitana, La, la, la, Mari Carmen, Amor amargo, Amor misterioso, Esos ojitos negros, Amor de verano, Perdóname i més recentment Resistiré, cançó emblemàtica del Dúo que ja és un himne per a molts i que anima a superar qualsevol difícil situació.


Tots aquests grans èxits, entre molts altres, i la seua destacada tasca com a autors i productors per a grans artistes -Julio Iglesias entre ells-, avalen i confirmen l’extraordinària carrera professional i l’enorme importància en la història de la música pop com a autores i intèrprets de Manuel de la Calva i Ramón Arcusa.