ANTONIO JOSÉ “A UN MILÍMETRO DE TI

24 novembre 21:00h
Auditori
IMPORTANT: Entrades de ZONA VIP inclouen M&G amb Antonio José 1 hora abans de l’inici del concert.

 

 

 

 

Antonio José ha esdevingut, en menys de 3 anys, l’artista pop emergent més important del país. Després d’eixir del talent show de TV, és l’únic artista que ha demostrat tindre una carrera sòlida i amb possibilitats de consolidació a Espanya i desenvolupament a Amèrica Llatina.

Al seu rànquing ja acumula 4 discs de platino i 1 disc d’or, 8 setmanes número 1 en llistes de venda oficials, continuats números 1 en iTunes i una interminable gira de més de 200 concerts amb més de 250.000 persones que l’han vist en directe. A més, va tindre el privilegi de ser el primer artista a Espanya en aconseguir ser el número 1 en iTunes quan Despacito regnava en el chart de la llista digital.

Antonio José continua creixent i evolucionant personal i artísticament. Involucrat al 100% en la composició de les seues cançons, col·labora habitualment amb compositors/es com ara Claudia Brant, David Santisteban, Andrés Suarez, Mauricio Rengifo (Cali y el Dandee), Antonio Orozco, Diogo Piçarra, Bebe, David De María, entre d’altres, o als escenaris amb artistes com Antonio Orozco, Carlos Rivera o Pablo López.

Aquest tercer àlbum està produït per Mauricio Rengifo (Cali y el Dandee), Andrés Torres i David Santisteban, una combinació que ha donat com a resultat un treball ple d’èxits.