European Opera Days - Les Arts, València

European Opera Days

Acta del Día Internacional de la Ópera

Qüestionari    Basses

El Palau de les Arts Reina Sofía convoca un concurs dirigit a jóvens d’entre 8 i 10 anys. Els interessats a participar en esta quarta edició hauran d’omplir el qüestionari adjunt corresponent i enviar-lo, fins al 4 de maig de 2015, a l’adreça de correu electrònic educacio@www.lesarts.com. Només es podrà enviar un únic qüestionari per persona. El jurat, format per la coordinadora del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, un membre del Departament Jurídic del Palau de les Arts i el responsable d’Educació, triarà tres qüestionaris entre aquells que estiguen correctament omplits.

Després de verificar les dades i l’edat dels finalistes, els tres guanyadors, acompanyats cada un per una persona d’edat semblant, tindran l’oportunitat de descobrir com es prepara la funció de l’òpera Nabucco del 10 de maig, des de 90 minuts abans d’obrir el teló fins al final del primer acte de l’òpera. Visitaran alguns dels departaments (audiovisuals, caracterització, il·luminació, attrezzo, vestuari…) que fan possible que tots els elements que intervenen en la producció es troben a punt per a la representació d’esta òpera, a més de veure com cantants solistes, cor, l’orquestra o el seu director estan pendents de la crida per a eixir a escena.

El 6 de maig, el Palau de les Arts publicarà en la seua pàgina web (www.lesarts.com), dins de l’apartat del “Programa didàctic”, l’acta en què apareixeran els noms dels guanyadors.


Subscriu-te

Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts
Regala Les Arts