Contacto - Les Arts, València

Contacto

  Què necessites? Quin és el motiu de contacte?

  per favor, tria:
  Pregunta-InformaciónSuggeriment-QueixaAltres serveisContactar amb altres departaments

  Les dades personals que sol·licitem a continuació són necessaris si desitges rebre contestació

  Informació bàsica en protecció de dades.- Conforme al *RGPD i la *LOPDGDD, PALAU DE LES ARTS "REINA SOFIA", *FUNDACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes, suggeriments i/o queixes plantejades a través del present formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritze prèviament, enviarem informació relacionada amb el Palau de les Arts – Reina Sofia. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per a obtindre més informació sobre com estem tractant les seues dades, accedisca a la nostra política de privacitat. (https://www.lesarts.com/es/politica-de-privacitat/).

  ENTENC I ACCEPTE el tractament de les meues dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb major detall en la Política de Privacitat. (La seua negativa a facilitar-nos l'autorització implicarà la impossibilitat de tractar les seues dades amb la finalitat indicada).
  ENTENC I ACCEPTE rebre informació en els termes a dalt indicats sobre l'activitat del Palau de les Arts “Reina Sofia” (La seua negativa a facilitar-nos l'autorització implicarà la impossibilitat d'enviar-li informació comercial per part de l'entitat).


  Subscriu-te

  Coneix les ofertes i els detalls de la programació de Les Arts